Dupa vocabular as zice ca ai in jur de 15-16 ani, varsta fiind un criteriu important al imbracamintii, pentru nunta ti-as recomanda or rochie neagra, avand in vedere ca nu iti plac culorile deschise si "vesele". Sa nu fie prea lunga dar nici prea scurta altfel oamenii o sa te creada o pr*stituata. Pentru paste, ai putea incerca o rochita mai lunga rosu inchis. Bafta!
Faza e ca faza e ca esti definitia "frend zonului".
Faza e ca tu ne intrebi ce iti place tie : "ce fel de rochie pe PLACUL meu sa port"
Lasand ironia la o parte, poarta ce iti place. Sa stii ca exista si rochii negre elegante (nu de priveghi)
Faza e ca bafta.
Ai fost vreodata la o nunta? Eu am fost si crede-ma nu e nimic interesant de vazut/facut acolo, mai bine stai acasa. Daca mergi ca invitat nu e nimic in neregula sa porti blugi.
Faza e că știu. Dar sunt fete mai bune la moda..adică nah eu nu mă pricep cu chestii d-astea. :p Si mama nu mă lasă să port ce vreau de Paste si la nuntă.
Nu,ei mă văd ca pe o prietenă Și am menționat că ei sunt prieteni foarte buni cu fratimiu, prefer să stau cu ei pentru ca am descoperit că baietii sunt mult mai sinceri si nu barfesc, ca fetele. -.-
Mersi de răspuns, în legătură cu vârsta.păi sunt mai mică de cât ai scris tu acolo Am limbajul ăsta deoarece sunt băiețoasă. Cred că este clar. x