| xDicsii a întrebat:

Hello TPU.
De obicei imi place sa-mi pun parul pe bigudiuri subtiri ca sa il fac cret. Mda.merge sa-l fac cret, dar nu prea tine decat cateva ore.
Ce as putea face sa se mentina cret macar 2 zile? (Fara fixativ)

Funda:d

Răspuns Câştigător
| LittleDrop a răspuns:

Mi-l mai incretesc si eu. Si tine destul de mult. de la 1 la 2 zile fara niciun fel de solutie si de la 2 la 3 zile cu bere sau spuma.

Dupa ce ma spal il usuc putin si il dau cu spuma sau cu bere [ajutawinking ]. Apoi prin suvite mici de par si le pun pe moate sau bigudiuri; moatele ti le poti pune si seara si le tii pana a doua zi, pe cand bigudiurile. cam incomod de dormit cu ele. Dimineata [sau cand vrei tu, dar sa le lasi macar 3-4 ore] scoti moatele. Ai grija, nu-l pieptana!, ca asa nu ai facut nimic. Va sta putin dezordonat, il aranjezi cu degetele. Va sta perfect! big grin

Pentru mai multe detalii, da un mesaj.

Bafta! happy

5 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Cand eram micuta imi punea bunica mea parul pe moate, dar inainte de asta punea putina bere intr-o canita si inmuia o bucatica de vata acolo cu care imi tampona usor suvitele inainte sa le puna pe moate. Buclele rezistau foarte bine, cat despre miros, nu-ti fa probleme, ca dispare happy. Incearca si vezi daca merge si la tine.

| Escape a răspuns:

Uda-l putin inainte sa il pui pe bigudiuri. spuma te-ar ajuta, am mai vazut la avon un spray pentu definirea buclelor happy

| PíиGẅ a răspuns:

Incearca sa il faci cu un ondulator, nu stiu sigur daca o sa fie cret, cret, dar o sa aduca spre par cret si cred ca tine :d.
Eu cand am vrut sa`mi fac bucle, mi-a facut la coafor cu placa si mi-au tinut vreo 3 zile, dar cu ondulator tine mai mult :d
Sper ca te-am ajutat :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poţi încerca să îţi împleteşti părul în codiţe subţiri, chiar dacă trebuie ţinut cam multicel, rezultatele sunt foarte bune [Nu am încercat, dar ştiu persoane].
Sau mai este şi metoda mai veche, moaţele. Bucăţi de cârpă învelite la mijloc cu bucăţele de ziar [Vreo 3 cm lăţime şi 10 cm lugime].De regulă ca să îţi iasă bine, trebuie puse seara.Îţi uzi puţin şuviţa pe care urmează să o pui [Nu foarte mult, altfel nu îţi iese], roteşti făşia [Cărpa învelită în ziar] pe păr până atinge suprafaţa capului, şi înnozi capetele de la cârpă.Eu am încercat numai pe moaţe şi a ieşit un păr minunat, eu avându`l lung până la fund, mi s`a strâns până la umeri, iar a 2-a zi încă stătea.
Baftă`!

| eMiLuTzU_7264 a răspuns:

Stiu eu o metoda care o facea sora meam ai mare si eisea super a doua zi deci : I'ati fire de par mai mult si fa-ti cozi impletite multe dupa ce ai terminat o coditzai mpletita o prinzi cu un elastic de par dala mic de tot si iti faci multe asa si dormi cu ele impletite sau stai 1 zi 2 cu ele depidne cat vrei sa tina dai jos elasticele si ai parul cret multa vreme daca nu te speli pe cap. sau daca nu. onduleaza-l cu placa prinzi firu de par cu placa si rotesti placa in asa fel ca firu de par sa se roteasca pe placa de ar (asta e o metoda rapida dar nu tine mult ) cealalta e (o metoda lunga dar te tine mult) tu alegi. byewave