| Narcissa a întrebat:

Help me, vineri seara merg la un majorat si nu stiu cu ce sa ma imbrac, avand in vedere ca sunt si racita:-s Mă puteti ajuta cu niste idei?big grin

3 răspunsuri:
| emiliy a răspuns:

Buna. Pai in primul rand ai putea sa iti iei o rochita office, cu umeri acoperiti, asortati cu o pereche de pantofi si ceva accesorii simple. In al doilea rand iti poti lua o pereche de pantaloni/blugi sa fie strimti pe tine si poti opta la o camasuta sau o bluzita decoltata. la fel iti asortezi tinuta cu niste platforme sau pantofi cu toc putin inalt. daca nu doresti camasuta sau bluza iti poti lua un maieut dragut, decoltat si peste maieu i-ati o jacheta si sumeteca-i manecile frumos cam pana la coate. in privinta machiajului putin fond de ten, blush, machiajul pleoapelor unul simplu cu o linie foarte bine conturata de tus si putin fard stralucitor. la coafura poti opta pentru niste bucle cu volum asta daca ai parul mediu. daca il ai scurt indrepta-l si tapeaza-l putin. Bafta! :*

| xLouana a răspuns:

Poti incerca : o fusta scurta stramta si neagra, cu dresuri ( groase evident ), cu o camasa mare si alba prinsa in talie cu o curea negara si cu tocuri.

| iraida84 a răspuns (pentru emiliy):

Pai daca est mai inalta ti-ar sta bine intr-o fusta cu talie inalta, o curea pe mijlok si o camasa, sacou. Daca nu esti inalta o fustita scurta un maieu si cizme cu toc (preferabil ca tocul sa fie subtire).si deasupra un fel de pardesiu mai lungutz.Mda mai e cv, si eu sunt racita si vineri e si ziua mealaughing(dar nu majoratul). Bafta si poate pana vineri ne trece si racealalaughing