Foamea este pentru pi*** proaste, daca prin infometare crezi ca slabesti.
Fa genoflexiuni... cele mai bune exercitii pentru fund, gen sa se faca rotund si ferm dar daca esti lata in solduri nu prea ai ce face, adica daca ai bazinul lat, oasele nu prea le poti mici... mai poti slabi vreo 2-3 kg si slabesti si la fund.
Hai ma.serios.toate lumea zice ca e bunnnnn...dar nu imi place asaaaaa
Fa miscare!
Si o alimentatie sanatoasa, si nu sta toata ziua pe facebook/TPU/messenger, du-te si alearga, si pe urma hai si spne-ne rezultatul.
Ciao! iti spun eu ce sa faci: fa exercitii pentru fesieri. iti dau niste link-uri si iti spun cum sa le faci. http://www.youtube.com/watch?v=yHNAeow4UV0&feature=player_detailpage#t=43s poti sta si in palme si sa faci doua ridicari cu piciorul intins, doua cu genunchiul indoit. vei vedea rezultatele extrem de repede. dar sprijina-te in maini si fa ridicarile mai energic, nu ca asta din video.
in special sa faci fandari in fata pe un picior si pe altul. http://www.youtube.com/watch?v=yHNAeow4UV0&feature=player_detailpage#t=237s
mult spor si sa fii stralucitoare la mare!
Nu conteaza.da ce sa fac sa nu mai fie laaaaaattttt...in timp sa zicem poate as reusi
Zi-mi aici
Merge... atata timp cat straluceste e ok xDD
Pai sunt diferite moduri de a fi plinuta la solduri tocmai de asta vreau mai multe detalii
Am 1m63.55kg.deci nu am burtica si nu am probleme cu soldurile...nu imi place fundu pentru ca e lat.am aripioare sa zic asa..eu sunt lata in sold nu rau dar nu imi place mie si poate de aia nu se vede cand ma ingras. picioarele sun subtiri.sanih medi.dar fundul il vad putin mare
Ce varsta ai?
Nu ai ce face intr-un timp scurt.
Poti incerca
http://www.cosmopolitan.ro/......nd-1764382
17
Hmmmm... 17 ani esti destul de marisoara aproape de varsta cu mine... ma rog asta e offtopic, eu zic ca e destul de bine la varsta ta. problema este ca tie ti se pare mare deoarece esti slabua si de aia daca te-ai mai ingrasa putin nu ar mai parea asa
Dar tu ce varsta ai? poate.dar problema e ca nu se pune deloc pe picioare...deci crede-ma ca mananc la orice ora daca o luam asa
Eu abia azi. ma rog ieri m-am intors de la mare... am 16 ani in septembrie fac 17
Si esti nascut in 98?
Da pai asa pun peste tot ca toata lumea imi spune ca am fata de 14 ani si pun 98
E bine
Sigur ma? Sigur nu ne minti?
Cu ce sa va mint? adica pe tine...cu tine vorbesc acum
Sigur! Nu's genu care sa minta
Scuze..acm am vaz ca nu era pentru mine
Tu ce clasa zici ca esti?
Vorbeam cu Sky, tipul de 16 cu fata de 14 ani.
Pai am 14 ani, 1.87, 77 kg , BOX.
Cine? Daca pentru mine, am casa la Botosani si la Constanta, si in vacanta stau aici, la Constanta.
Nu e asaa mareeee.e micut pe langa ala
A, pai oricum, iti spun eu ca e bun, dar unde te duci la mare? Care comenteaza ma suni . Ca stau acolo.
Costinesti.e bine ca te oferi tu ..cu toate ca nici nu ma cunosti :p
Nu e nici o problema, chiar crede-ma, si asa nu am ce face, mai bine apar papuse, nu?
Haha..nu sunt papusa si nc nu vr.sunt diferita am eu ceva al meu :p..plictiseala in vacanta? sau nu mai esti la scoala?
Inca mai sunt la scoala, m-am luat dupa numele tau " madutapapusa ". Si da, plictiseala in vacanta, DAR NIMENI NU SE IA DE FUNDUL UNEI FETE.
Mi-am dat seama :p e nu..sunt destui nu stiu tu..eu stiu.sunt multi perfectih pe aici pe la mine
De obicei betivi prostii si cretinii aaa si drogatii fac asta. insa un om adevarat protejeaza o fata nu doar fundul ei
Imi place cum gandesti.pai sa stih ca ai dreptate
Multumesc cu asta ma ocup cam de la 13 ani
Facem chat aici
Nu sunt un betiv, prost, cretin sau drogat, am o viata, daca la despre asta ii dai dreptate. Voi de unde sunteti?
Nu se referea la tine.se feferea la persoanele care se iau degeaba de tine sunt de obicei betivi etc.intelegi? eu din Buzau.tu?
Pai, eu din Botosani si Constanta.
Frate nu pe tine te-am facut nu am de ce sa te fac nu te cunosc si nici nu-mi place sa jignesc lumea
Si incerci sa ne minti ca ai 17 ani tu ai 14 toata ziua
Salut, pune-te si alearga in fiecare zii pana atunci dimineata cand te trezesti mananci, si dupa 2 ore te pui la alergat cam 1 ora, la fel si seara, seara pe la 6-7. si o sa vezi ca nu o sa mai ai aripioare si o sa ai un fund perfect. :* Sper ca ti-am fost de folos, funda? te rogg?
DaciaRomania întreabă: