Nu conteaza.da ce sa fac sa nu mai fie laaaaaattttt...in timp sa zicem poate as reusi
Hai ma.serios.toate lumea zice ca e bunnnnn...dar nu imi place asaaaaa
Pai sunt diferite moduri de a fi plinuta la solduri tocmai de asta vreau mai multe detalii
Am 1m63.55kg.deci nu am burtica si nu am probleme cu soldurile...nu imi place fundu pentru ca e lat.am aripioare sa zic asa..eu sunt lata in sold nu rau dar nu imi place mie si poate de aia nu se vede cand ma ingras. picioarele sun subtiri.sanih medi.dar fundul il vad putin mare
Nu ai ce face intr-un timp scurt.
Poti incerca
http://www.cosmopolitan.ro/......nd-1764382
Hmmmm... 17 ani esti destul de marisoara aproape de varsta cu mine... ma rog asta e offtopic, eu zic ca e destul de bine la varsta ta. problema este ca tie ti se pare mare deoarece esti slabua si de aia daca te-ai mai ingrasa putin nu ar mai parea asa
A, pai oricum, iti spun eu ca e bun, dar unde te duci la mare? Care comenteaza ma suni . Ca stau acolo.
Dar tu ce varsta ai? poate.dar problema e ca nu se pune deloc pe picioare...deci crede-ma ca mananc la orice ora daca o luam asa
Costinesti.e bine ca te oferi tu ..cu toate ca nici nu ma cunosti :p
Eu abia azi. ma rog ieri m-am intors de la mare... am 16 ani in septembrie fac 17
Da pai asa pun peste tot ca toata lumea imi spune ca am fata de 14 ani si pun 98
Nu e nici o problema, chiar crede-ma, si asa nu am ce face, mai bine apar papuse, nu?
Haha..nu sunt papusa si nc nu vr.sunt diferita am eu ceva al meu :p..plictiseala in vacanta? sau nu mai esti la scoala?
Inca mai sunt la scoala, m-am luat dupa numele tau " madutapapusa ". Si da, plictiseala in vacanta, DAR NIMENI NU SE IA DE FUNDUL UNEI FETE.
Mi-am dat seama :p e nu..sunt destui nu stiu tu..eu stiu.sunt multi perfectih pe aici pe la mine
De obicei betivi prostii si cretinii aaa si drogatii fac asta. insa un om adevarat protejeaza o fata nu doar fundul ei