Tu ai loc de munca? Sau tot ce observi, vezi doar pentru ca nu te ocupi cu nimic? Am si eu cumnate, dar n-am locuit niciodata in aceeasi casa. Poate ea chiar vrea sa fie draguta cu tine si sa aveti lucruri in comun.
Pare ca esti plina de rautate si frustrare de parca cineva ti-a furat barbatul, cand in realitate magazinele sunt pline de detergenti pe care le folosim si noi, nu doar cumna-ta samd.
Ia-ti femeie un job ca ai prea mult timp liber sa clocesti si sa inventezi rautati care te frustreaza si te invenineaza, si spune-i cumnata-tii sa nu te mai viziteze, daca nu poti sa ai linsite din cauza ei.
Sunt plecată de acasă, 5 zile pe sap scumpa mea. și da am un job, nu stau acasă să mă uit pe pereți. Stăm în aceeași casă de aproape 3 ani de zile. Sunt sigură ca ai citit bine și ca ai văzut ca am menționat faptul, ca femeia stă sa asculte la ușii.
Am un loc de muncă. muncesc de la 16 anișori, nu stau să îmi dea nimeni să mănânc. femeia e doar frustrată pe faptul ca toată casa știe ca ea ascultă la ușii, și din cauza asta a început să facă chestii ca să ma provoace, să mă enerveze. Dar se pare ca ești genu ăla de persoană, care judecă fără să știe nimic. dar e ok, când ai timp mai citește o dată ce am scris. te pup
Daca eram genul care judeca fara sa stie, nu te mai intrebam daca muncesti. E dificil sa locuiesti intr-o casa unde nu te intelegi cu cineva. Sau totul e doar de fatada. Daca educatia si obisnuinta cumnatei asa sunt. Nu ai ce face decat sa tratezi ca atate tot. Pentru ca, daca stati mai multi in casa. Sigur sunt acolo si parinti. Iar o cearta sau comfruntare intre tine si ea, s-ar supara parintii.
Oare am inteles bine? Locuiesti in casa parintilor, impreuna cu fratele tau care e insurat.
Asta e problema. Daca ati fi fiecare la casa lui, n-ar mai exista discutii.
Nu mai impartasi cu ea ceea ce faci sau intentionezi sa faci.
De ex ce haine vrei sa-ti cumperi, cand te vopsesti etc.
Ignora tot ce nu te afecteaza (de ex ce balsam de rufe isi cumpara)