| Ejejkekendkd a întrebat:

Hey,am o intrebare.Am parul in fata mare si pe lateral mic,as vrea sa-l las sa creasca si sa nu-l tund, dar cand ma duc la frizer sa-l mai aranjeze, ce forma ii zic sa faca?

3 răspunsuri:
| CassiusAlexander a răspuns:

Nu îi zici nicio formă, îi zici că vrei să îl lași să crească și să-ți ia doar vârfurile, eventual ceva mai mult din față pentru că deja îl ai mare. Dar nu merge mai des de o dată la 3-6 luni că nu mai apucă să-ți crească nimic.

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Am un prieten care se încadrează perfect în acest tip de frizură. Bretonul lui e lung - atât de lung, încât firele de păr îi ajung sub șaua nasului. Iar în părți e tuns scurt.
Acum, din câte știu, el se tunde o dată la câteva săptămâni, atunci când părul începe să îi crească - și la breton, și în părți. Dar, ca să și-l aranjeze, cum spui tu, îi spune frizerului ca din breton să taie un pic, iar în părți să-l tundă mic, ca de obicei (în cazul lui, zero mare este opțiunea cu care se tunde în părți).
Deci, mai pe scurt, își taie un pic din breton, ca să nu fie foarte lung, și își „aranjează" părul din lateral (de pe tâmple), tăindu-l până la zero mare. Nu știu dacă zero mare ți se potrivește și ție, dar ar trebui să mergi cam pe aceeași lungime de undă.
Îți urez numai bine!

| Ejejkekendkd explică (pentru IgnatVictor):

Mersi