BASKET. Te dezvolți de nu știi ce-i cu tine, dacă te ții de treabă. Te asigur.
ÎNOT - (ai primit răspunsuri, acum, mai ia și ceva în calcul) - protejează inima și te ajută să te păstrezi și sănătoasă, pe lângă altele.
A sări coarda, nu înseamnă sport, dar nu vreau să fiu răutăcioasă prea tare. Fă sport ca lumea. Implică-te. Muncește. Și ai să ai rezultate.
Nu te mai speria și nu aștepta să te înalți ca struțul sau ca mărul, doar pentru că așa crezi tu că e normal.
Pune voință, timp, inveștește, ai răbdare, dă din tine ce ai mai bun și ai să ai și rezultatele dorite.
Roagă părinții să te dea la cursurile alea. Îți vor prinde bine. Colega aia a ta, de 1, 60. nu înseamnă că are o înălțime normală, la doișpe ani. Poate e chiar prea înaltă. N-o invidia și nu te mai uita în curtea colegelor tale.
Dacă ele sunt pe ciclu, te superi că nu ești și tu în aceeași zi?
Vezi ce e în curtea ta și fă acolo să fie bine. Lasă uitatul în ograda altuia, că a ta va fi și mai frumoasă, dacă ți-o îngrijești.
Dacă părinții tăi au 2m, nu înseamnă că fiul sau fiica lor nu pot să aibă 1, 30 toată viața lor. Dacă te tragi din doi oameni buni, nu înseamnă că ieși bun. Dacă vii din doi oameni frumoși, nu înseamnă că ești frumos, dacă vii din doi oameni credincioși, nu înseamnă că așa ai să fii și tu. Dacă doi oameni sunt înalți, nu-i valabil să fii și tu.
Ai răbdare cu tine și dă-ți timp. Ești mică și aș da ani din viață să mai am acum vârsta ta. Bucură-te și ai răbdare cu tine să mai crești. Să vezi ce frumos ai să te dezvolți.
Mult succes. Ai grijă de tine și capul sus. Și spatele drept. Curaj!
Esti inca in devoltare, nu trebuie sa iti faci griji. In general, adolescentii cresc pana pe la 18 ani. In plus nu conteaza inaltimea, cine te iubeste te iubeste asa cum esti!
Buna!
Nu trebuie sa semeni neaparat cu mama sau tata la inaltime.
Daca asa esti tu, asa esti si punct, sa nu te intereseze parerea altora.
Daca vrei sa te intalni joaca handball.
Haha. Te inteleg perfect, eu am fost cea mai scunda din clasa din clasa a 5 a pana in clasa a 8a. Acum, la liceu am gasit o fata mai scunda decat mine.
Nu-i bai, parintii mei sunt inalti dar eu sunt micuta.
Daca vrei neaparat sa te inalti practica baschet sau inot.
Conform mecanicii matriceale, n-ai căzut din cărucior când ai fost mică. Singura explicaţie plauzibilă. Dacă vrei dezbatem.
Sunt persoane de 50 de ani care au 1, 50. Cum îți place? Și persoanele astea nu se mai înalță nici cu tot basketul și nici cu toți banii și nici cu toată munca. Există vremuri în care crești, vremuri în care scazi. Tu ești în creștere. Fruntea sus. Ești pe drumul bun. Eu cred că eram mai mică decât tine în înălțime când eram de vârsta. Și acum fluier la 1, 70 și mi-e destul. Nu simt să fac basket, dar să știi că mi-ar fi plăcut să pot primi șansa pe care ai tăi poate ți-o vor da. Mergi la basket. Ai să te bucuri. Chiar dacă e de muncă. Succes și nu fi tristuță. Vei crește. Și ai să îți dorești să fii micuță iarăși, ai să vezi. Dar trebuie să te convingi singurică : )
Inna_8244 întreabă:
DaciaRomania întreabă: