| Secret5 a întrebat:

Hey, am și eu o mica problema!

Mă simt complexata de alte fete! Toate celelalte arata bine și cu și fără machiaj, forma corpului o au perfecta(sâni, fund, abdomen, înălțime...), Însă eu sunt urâțică după părerea mea. Forma corpului o detest (sâni prea mici, fund mic, prea înaltă, lipsa abdomenului ș.a.)! Nu mă simt bine in corpul meu deloc... Tot timpul mi se spune că sunt prea slabă, prea înaltă, majoritatea mă fac urâtă și ce-i drept le dau dreptate! Am o relație de 1 an și mereu mă simt prost când eu și prietenul meu mergem sa ne plimbam prin parc sau pe strada! Văd alte fete mult mai frumoase, mai bune decât mine. Deci un sfat, sau orice altceva (PS nu vreau răspunsuri de genul "simte te bine in corpul tau" "acceptate așa cum ești")

Răspuns Apreciat de Editori
| idontgiveafuck2344 a răspuns:

Asta e problema cu societatea noastra.Suntem invatati ca toti trebuie sa fim la fel, ca toate fetele trebuie sa aiba sani si fund si sa fie modele Victoria's Secret pentru ca altfel nu esti acceptata.Invata sa te simti bine si ca nu exteriorul conteaza.Si eu sunt extrem de slaba,prea slaba poate,si am fost jignita de nenumarate ori ca de ce sunt asa slaba,ca de ce nu mananc,ca de ce nu fac ceva sa arat altfel, si stii ce am facut in momentele alea? Nu am bagat in seama parerea lor. Daca ele asta cred despre mine, foarte bine, chiar nu imi pasa, de ce ar trebui sa imi pese pana la urma daca eu ma simt bine asa cum sunt?
Am primit multe jigniri pentru cum arat, si acum in ultimul an nu prea au mai spus nimic cand au vazut ca nu ma compar cu ele si ca nu ma simt inferioara lor.
Ideea e sa nu te compari cu nimeni.Nu frumusetea e lucrul care ramane,ci sufletul.
Acuma tu ai spus ca nu vrei raspunsuri cu simte-te bine in pielea ta,doar ca,daca chiar vrei sa arati si tu ca alte fete,ca asa e la moda,du-te la sala, fa fund, picioare, ai grija de tine, si vezi ce ti se potriveste mai bine, daca tu asta vrei.Dar tine minte ca totul vine din interior.

18 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Inceteaza sa te mai compari cu altii. Uita-te la oamenii astia:
https://www.youtube.com/channel/UC4E98HDsPXrf5kTKIgrSmtQ/videos
Si da-ti seama cat esti de privilegiata.
Ai relatie de un an, ce naiba mai conteaza? Daca erai atat de urata nu se uita nimeni la tine. Eu cred ca te alinti. Esti om, e normal sa ai defecte, accepta-te asa cum esti ca oricum nu poti schimba nimic. Orice tipa care are grija de ea si se aranjeaza putin e frumoasa.

,, PS nu vreau răspunsuri de genul "simte te bine in corpul tau" "acceptate așa cum ești"
Dar ce altceva vrei sa auzi? =)) Nu exista reteta pentru ce ai tu, eventual sa mergi la un psiholog.

Poate daca ai investii mai mult in tine (ca om), nu ai avea timp sa te compari cu altele.

| Uvox a răspuns:

Hmm...înalta, slabuță si cu fundul mic. Ce te nemulțumește? Sânii mici? Or sa mai creasca ei sau vrei ca la 30 de ani sa ajunga lângă buric si sa ai fundul cat o roată de camion?
Rățușca cea urata nu e urata de loc.
Dar na, daca vrei tu asa, asa e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate vad u esti genul meu big grin. Fetele slabe sunt cele mai frumoase, pe mine ma dezgusta un fund mare sau sanii mari (grasime pura) Orientativ o fata de 1, 60 sa aiba vreo
45 de kg.

| TsunadeSama a răspuns:

Ce formula chimica are apa? PS. nu vreau raspunsuri gen H2O.
Aia e solutia, ala e raspunsul corect, sa te accepti asa cum esti. De ce vrei neaparat raspunsuri negative? Uite ca prietenului tau nu-i pasa de alea cica "mai frumoase", el te place pe tine. E trist daca tu te vezi reprezentata doar de corp.

| NLS a răspuns (pentru TsunadeSama):

Exact.
Si chiar daca prietenul ar fi un dobitoc ce dupa un timp ar parasi-o, tot nu inseamna ca are ea o problema de ordin fizic.

| Andrei1732 a răspuns:

Bună,ce inaltime ai? Te rog sa îmi răspunzi

| AndreeWz a răspuns:

Odata ce ai un prieten de 1 an inseamna ceva, sigur esti mai mult decat crezi... tot ce zici e o parere gresita. De ce nu s-a dus prietenul tau la "alea care arata mai bine" si etc? te ai gandit la asta?

| Justme1997 a răspuns:

Daca erai mai scunda si cu fund mai mare te plangeai ca esti prea mica si vrei sa fi înaltă si slaba. Dupa descriere, ai exact forma de fotomodel, ce te nemulțumește? laughing

| NLS a răspuns:

Te-ai gandit ca exista si baieti care nu pun pret deloc pe fizic ci pe trasaturi, calitati, inteligenta, suflet, naturalete?

Fizicul te ajuta sa vrajesti o persoana o perioada scurta de timp, dupa care partenerul va fi interesat de ceva nou, si mai tare decat ai/oferi tu.

Cand e atras de felul tau de a fi, e al tau probabil pentru toata viata, sau oricum, sansele sa fuga in alta parte sunt mai mici.

Si da, chiar exista baieti care prefera sanii mici, sau
"doua bete infipte-n fund-aparat de mers pe drum".

Lipsa abdomenului?
Te referi ca nu ai tabla de X si 0?
No problem! De sala ai auzit?

Bula
| Bula a răspuns:

Iti "vand" un secret:
Toti barbatii viseaza sa aiba "femeia ideala", macar pentru o OCAZIE. De ce? Fiindca sunt foarte putine fete perfecte (ca si corp).
Dar majoritatea barbatilor destepti nu cauta sa se casatoreasca cu femei perfecte. De ce? Tocmai sa nu le fie furate... big grin
Si nu in ultimul rand: intr-o relatie nu corpul, ci sufletul si mentalitatea sunt hotaratoare! Si in acest caz, corpul care se degradeaza cu varsta are tot mai putina importanta, chiar daca este fardata!

Stai linistita: oricat de "urata" ai fi, iti vei gasi barbatul care sa-i placa sufletului tau - si reciproc...winking

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Nu este chiar asa de rau, atata vreme cat iubitul tau te considera frumoasa. Stai linistita, alte fete ar vrea sa fie mai slabute. Se putea mult mai rau...sa fi Forever Alone, ca mine.

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/026/489/crying.jpg

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Bula):

Vrajeala. Prima impresie e fizicul

Bula
| Bula a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Si cat timp dureaza "prima impresie"?

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Bula):

Aici nu e vorba de durata. Vroiam sa subliniez ca acea impresie iti da interesul de a cunoaste o femeie

| Liviu a răspuns:

Heh,si eu ma vad urat, deci? ma vad prea grasut, colac peste pupaza, mi se cam rupe.Am o atitudine de mi'se'ru'pist. (citeste legat haha) ideea e ca trebuie sa ti se rupa'falfaie de lume.Altfel nu vei rezolva nimic in lumea asta de 2 lei in care suntem inconjurati de dive/vip-uri.

| Secret5 explică (pentru Andrei1732):

1,70

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Secret5):

Daca la 1, 70 esti prea inalta, prietenele mele de 1, 85-1, 95 ce sa mai zica laughing Ai o inaltime chiar obisnuita.

| Adry05 a răspuns:

Du-te la sala si lucreaza cu greutati sa te dezvolti