anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, as vrea sa slabesc repede, eu am 15 ani, un metru 65 si 55 de kilograme, doresc sa ajung la 40-45 de kilograme. Ma puteti ajuta cu sfaturi sau diete rapide? Multumesc, dau funda.

7 răspunsuri:
| Roliii a răspuns:

Eu zic ca nu merita sa slabesti, unde sa mai slabesti? Faci sport de macar de doua ori pe saptamana si maxim patru (o zi da si o zi nu), mai reduci din dulciuri dar nu mancare mancarea e bine sa mananci moderat nici prea mult nici prea putin totusi sa nu-ti fie foame si de 3 ori pe zi, bea mai multa apa daca se poate cat mai naturala nu de la robinet, chiar de la izvor daca poti, mananca cat mai multe fructe si legume care sunt un pic mai varza si nu din magazin ca alea-s prea perfecte si nu-s naturale din pacate (sunt modificate genetic). dar nu stiu daca chiar merita sa slabesti

| AnimatedSignature a răspuns:

1 METRU 65 si 40 kg?
Pe tine nu te duce capul?
Sa stii ca nu esti grasa copilo.

| 123jojo123 a răspuns:

Este normal eu am 1, 63 si am 52 kg!

| KMaddieK a răspuns:

La fete grutatea trebuie sa fie cu 10 mai putin decat inaltimea, adica esti bine. Rapid nu poti sa slabesti, daca te infometezi nu vei slabi deoarece grasimea nu se arde, ci doar muschii, iar cand vei manca normal ai sa vezi ca vei reveni iar la normal sau cu cateva kg in plus. Diete miraculoase sau retele care te slabesc brusc nu exista. Trebuie un regim alimentar sanatos, adica sa se bazeze pe fructe, legume si tot ce-i natural, vreau sa zic ca alimentatia ta nu ar trebui sa depinda fiecare zi de ciocolata, sucuri acidulate sau fast-food. Si uneori conteaza si cat mananci, nu doar ce mananci. Consuma totul cu moderatie, ia-o trepatat caci daca faci aceleasi lucruri in fiecare zi corpul va inceta sa slabeasca. Pe zi ce trece lasa sedentarismul si fa sport, cu grad de dificultate mai ridicat, treptat. E doar parerea mea, oricum tu vei face cum crezi ca e bine.

| Lemon88 a răspuns (pentru KMaddieK):

Nu vreau sa ma infometez, vreau doar sa scap de burtica si ''copanele'' si am spus 40-45 de kg ca nu stiu exact cat teebuie asa ca am zis mai putin sa fiu sigura ca pot slabi.

| EaEmma a răspuns:

Buna! ...Ai gerutatea normala, nu ai de ce sa slabesti.

| Anonim1045 a răspuns:

La inaltimea si kilogramele tale nu ar trebui deloc sa iti faci griji.winking
Sport de placere poti sa faci ca e sanatos...dar sa ti dieta chiar nu ai nevoie.