Doamne...Cand ma uit la astia de mai sus cu head&sholders, clear, favisan...Vai si amar.
Pai,prima si prima data NU folosi sampoane tari precum head&sholders,clear etc. pentru nu fac altceva decat sa-ti mai dea niste matreata. Sampoanele de genul le folosesti cand ai parul gras.
Apoi,nu ai zis cum sunt cojitele. Daca-s albe atunci inseamna ca te-ai uscat de tot,daca-s galbene,mergi la doctor.
Asa,daca e buna ipoteza mea, ar cam trebui sa faci ceva sa mai hidratezi.
Si asta se incepe cu samponul,care trebuie sa fie unul mai "bland".
Daca ai bani,ia-ti unul organic, daca nu, incearca Dove, Garnier, Marseille si orice altceva care la ingrediente apare doar "sodium laureth sulfate", nu si " sodium lauryl sulfate" (nu ca rest ar fi perfect, dar asa il face mai "bland" ).
Masca:
https://www.youtube.com/watch?v=QoyMXEoS90A (incepi de la radacina, ca despre asta vorbim aici)
Si ar mai fi asta cu berea, dar nu sunt sigura...De fapt, incearc-o :
https://www.youtube.com/watch?v=36UnMqYA9Kk
Mi-era sa nu te usuce mai tare,dar n-as prea crede.
Ar mai fi si ceaiul de musetel. Asta-i extraordinar.E bun si pentru par,si pentru stomac,si pentru insomnii, de ten nu mai zic-face minuni.
Alte sfaturi:
-sa te dai cu balsam
-nu-ti pieptana parul imediat dupa baie
-nu folosi apa fierbinte, ci usor calda, si de unde poti tu, de la umeri in jos, sa dai cu apa rece(apa rece pe varfuri la clatire)
-spala-te o data-maxim 2 pe par in fiecare saptamana
-usuca-ti parul cu un tricou ( tehnica: https://www.youtube.com/watch?v=W0jWvowYD7k ), nu tu prosop, nu tu fohn.
Nu te astepta ca intr-o saptamana sa ai parul ca inainte, dar rezultate o sa ai din prima daca faci ce ti-am zis.
Si sa-ti fie invatatura de minte sa nu mai cumperi in viata ta ceva de la Avon la ce pret si ce calitate presteaza.
Mai bine incercai porcariile de la Kallos.De o mie de ori mai bune decat Avon.
Cum a zis, Y? smin, Head&Sholders este foarte bun pentru mătreață. ( Eu il foloseam înainte pe cel de urzica ).
Ca să scapi de mătreață folosește Clear pentru bărbați la început ( e mult mai puternic decât cel de femei).Eu așa am reușit.
Incearca produsele pentru par de la Favisan. Eu am un sampon de acolo (pentru par uscat ce-i drept) dar s-a dovedit a fi foaarte bun( desi nu asteptam la pretul sau : 10 lei). De aici am majoritatea produselor pentru fata si imi plac foarte mult pentru ca sunt naturale. Uite aici: http://favisan.ro/catalog.php?cid=32
Te poti informa si tu in legatura cu produsele Favisan. cum ai spus mai sus, "ia-ti unul organic"...mai degraba zic sa inveti sa citesti etichete si sa te informezi mai intai. Suntem pe un site in care toti ne dam cu parerea despre problemele altora, nu in care ne contrazicem intre noi. Ne spunem parerea, si cel in nevoie alge ce i se pare mai ok. Nu te apuca si nega parerile altora (cu privire la unele produse, in cazul de fata) daca nu stii nimic despre ele! Poate chiar ar fi ajutat-o mai mult decat tehnicile tale.
"Te poti informa si tu in legatura cu." daca nu stiam,nu ma bagam sa dau sfaturi aiurea,cum ai facut tu,care ii dai sampon cu SLS,potential iritant,ea deja avand matreata.
Imi provoci sila si mila,simultan.
" mai degraba zic sa inveti sa citesti etichete si sa te informezi mai intai." - atat de bine citesti tu etichetele incat folosesti Favisan...
" Suntem pe un site in care toti ne dam cu parerea despre problemele altora" - da, dar mai bine nu-i dai decat sa zici o prostie si o idiotenie cum ai zis tu.
"imi plac foarte mult pentru ca sunt naturale." sa te speli cu el pe ochi, eventual sa-l si gusti sa ne zici cat de natural se simte.
" Nu te apuca si nega parerile altora (cu privire la unele produse, in cazul de fata) daca nu stii nimic despre ele!" te-ai ofticat ca ti-am negat sfatul absolut inutil, a?
" Poate chiar ar fi ajutat-o mai mult decat tehnicile tale. happy" - exact, ceva care sa-i faca mai rau ar ajuta-o mai mult!
Mersi mult pentru raspuns, inca nu am incercat nimic pentru ca doar ce m-am spalat, dar cred ca sunt niste sfaturi foarte bune.Sunt chiar reprezentant Avon si dupa ce am vazut cata lume e foarte nemultumita de produse si dupa ce am patit si eu asta...cred ca o sa ma retrag...In orice caz, trebuie neaparat sa vad cum imi rezolv parul e e groaznic, o masca tampita sa faca asa ceva.Ma rog, multumesc din nou pentru deranj.
Penibila pentru ca nu esti in stare sa-ti sustii punctul de vedere cu favisanul tau si cu produsele "naturale".