Eu iti recomand spray-ul de la Avon pentru ca nu contine atat de mult lichid pe cat contin picaturile si spray-ul chiar este o metoda rapida si functionabila, pentru ca l-am incercat.
Am auzit ca spray-ul e bun, dar se consuma f. repede prind pulverizare, dar cum exista si picaturi acestea se pot aplica numai pe unghie nu si pe degete. deci te sfatuiesc sa folosesti picaturile.
De ce nu încerci un lac de unghii cu uscare rapidă? În 1 minut unghiile sunt uscate şi nu mai e nevoie să aplici spray sau picături speciale.
Coolerul de la laptop, cum se incalzesc laptopurile noi asa de tare, ti se usca oja instantaneu.
Hey! Iti recomand cu incredere spray-ul pentru uscare rapida de la FM! Chiar isi face treaba.Eu sunt o persoana mai agitata de gel si grabita. Mereu ma trezesc ca trebuie sa imi fac unghiile cu 10min inainte sa plec undeva. Spray-ul acesta isi face treaba de fiecare data.Si-n plus ca distribuitor am un discount de 40% la cumpararea lui.Il poti lua si tu cu 40%mai ieftin daca faci o cererea de inscriere ca consumator care nu implica nicio obligatie. Daca vrei detalii ma gasesti la id ul:lupikcrazy@yahoo.com.Sau imi poti lasa un mesaj aici.te pup
karakedi13 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: