| bbnnmm a întrebat:

Hey (: Cum aș putea știi dacă am sânii destul de mari pentru vârsta mea? Eu am impresia că sunt mici.

14 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu ai ce sa faci, marimea saniloreste programata genetic. Asa-zisele solutii minune de crescut sanii nu functioneaza, sunt doar metode de a lua banii la fraieri. Singura solutie sunt silicoanele, o solutie foarte scumpa si care iti risca sanatatea.
Nu te grabi sa ai sanii mari, te incurca la miscare si se lasa mult mai repede. Eu, ca baiat, prefer sanii mai mici, cat sa ii cuprind in palma, dar fermi si cu forma frumoasa. Sanii mari stau in drum noaptea happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Faci o poza cu ei si il postezi aici ca sa putem sa apreciem si sa-ti raspundem.

| drogh a răspuns:

Nu ai precizat vârsta ca să ştim ce fel de răspuns să îţi dăm. Dacă eşti încă mică, stai fără grijă, sânii sunt în dezvoltare, la fel şi tu.

| lex79 a răspuns:

Asa si daca-s mici ce?

poti sa ai 30de ani si sa ai sanii cat 2 capsuni.care e problema?

| JokerDeaD a răspuns (pentru corbulalbrosu):

laughing nu mai pot sa ma mai opresc din ras, buna replicawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este genetic eu de ce oare am ochii verzi pfoai daca ii aveam albastrii, off oare ce as putea face. Nu stiu ce-i cu complexele astea pe voi sincera. Accepta-te asa cum esti. Daca ti-ai inceput viata sexuala iti vor creste ti-se vor schimba putin in bine vor fi mai plini. Dupa varsta de 20 de ani ti-se vor schimba si mai mult si tot asa. Ai rabdare.

| irina202333 a răspuns:

Poti sa ai si 30 de ani si sa ai sanii mici. Nu conteaza varsta. E vorba de constructia corpului tau.

| danutzu96 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Tarea asta laughing

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Pai cum altfel s-ar putea pronunta cineva fara sa-i vada? este logic sa gandim asa. Va sustin si eu parerea thumbs up

| RAY a răspuns:

Pompeaza aer in ei, dai la pompa, pe bune las ca cresc ei, mai ai mult de trait

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun din experienta mea ca nu e bine sa ai sanii prea mari. Poti sa faci vergeturi cand sunt mari si uneori se nu stiu cum sa ma exprim... balangane in cele mai tampite momente ( de exemplu cad dai proba de alergare la sport ) si iti poate fi rusine din cauza lor.

| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui sa-i vada si altii ca sa se poata face comparatie.

| ColoredStar a răspuns:

Oamenii se dezvoltă diferit.