| Vegetto a întrebat:

Hey.

Cum as putea sa imi curat fata de pete,cosuri, cicatrici si sa am un ten mai luminos? happy

Funda +2 voturi. happy

Multumesc.

14 răspunsuri:
| Andreea304 a răspuns:

Pai...daca ai acasa aloe ai putea sa rupi o frunzulita si sa te dai cu cleiul ei pe tota zona afectata, sau la farmacii sunt niste creme speciale pentru cosuri care contin aloe.

| TheSmith a răspuns:

Ia un brici si apasa tare pe fata! dupa aceasta stropesti cu spirt si stai la murat pana dimineata! a doua zi, ai senzatia ca rasare soarele din fata ta!
Succes!

| justcatalina a răspuns:

Pai iti recomand Max Factor colour adapt, crede-ma ajuta *.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Incearca mastile naturale
http://questioare.ro/masti-de-fata-naturale-explicate-pas-cu-pas/

Spalate dimineata sis eara cu un sapun bun
[Eu am Dove exfoliant)
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Demachiaza-te in fiecare seara chiar daca nu te machiezi, spala-te cu sapun dupa care aplica o crema hidratanta
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Incearca si un fond de ten sau un BB cream (daca ai ocazia incearca un bb cream asiatic)
pa-pa

| Vegetto explică (pentru TheSmith):

Tu vorbesti serios? sau faci misto de mine? ca nu imi dau seama thinking

| TheSmith a răspuns:

Masca cu miere si aspirina! Succes!

| Zăpăliciiiiii a răspuns:

Buna!

Foloseste masti naturiste:

Impotriva petelor :

1. Sucul de lămâie

O metodă simplă şi accesibilă oricui pentru atenuarea pigmentului inestetic de pe ten este să aplici suc de lămâie direct pe zonele afectate (cu degetele sau cu o dischetă demachiantă). Dacă ai tenul gras, amestecă sucul de lămâie cu 3 linguri de infuzie de rozmarin. Petele vor dispărea treptat, iar chipul tău va fi mai proaspăt prin îndepărtarea excesului de sebum.

Impotriva cosurilor:

Albuşul de ou face minuni împotriva coşurilor, motiv pentru care întotdeauna când găteşti, te sfătuiesc să foloseşti puţin ca tratament local. Aplică mai întâi pe zona cu probleme suc de lămâie, lasă-l să se usuce şi acoperă cu albuş. Poţi păstra ingredientele pe faţa o oră, însă după clăteşte-le cu apă caldă.

Si o masca pentru un ten mai luminos:

Amesteca un albus de ou cu o lingurita de ulei de ricin sau cu cateva picaturi de zeama de lamaie ori otet de mere. Lasa sa actioneze 15 minute dupa care clateste cu apa rece. Tenul va fi mai luminos iar porii se vor inchide.

Si cateva sfaturi:
-->Demachiaza'te in fiecare seara
-->Foloseste un sapun/lotiune/gel/crema pentru a-ti curata fata cat mai bine
-->Si incearca sa nu iti incarci fata cu prea mult machiaj.

| iuuliia a răspuns:

Eu am două metode naturale pentru tine.
1. Mască cu miere şi lapte : pui o lingură de miere şi una de lapte într-un vas, amesteci, iar crema obţinută o întinzi pe faţă, inclusiv pe gât şi laşi 10 min. Apoi clăteşti. Această mască trebuie făcută DOAR de 2 ori pe lună.
2. De două ori pe săptămână, respectiv seara, îţi poţi face comprese cu ceai verde. Ai nevoie doar de un dischetă de demachiant şi ceai verde.
Ţi le recomand pe amândouă cu încredere deoarece şi eu le folosesc pe ambele şi sunt foarte mulţumită.

| Duna2012 a răspuns:

Buna! Pentru a-ti curata fata de pete, cosuri etc si pentru a avea un ten mai luminos sunt produse care, din proprie experienta iti zic, curata fata foarte bine ca de exemplu sapunurile Himalaya cu neem si turmeric, dar si produsele din gama Nivea. Sper ca-ti va fi de folos.

| Against a răspuns:

Incearca bai cu aburi de ceai de musetel, apoi zeama de lamaie cu care te dai pe fata si o tii timp de 15 minute apoi te speli, asta e pentru pete. Pentru cosuri incearca Zineryt il gasesti la farmacii, miere de albine amestecata cu o lingurita de scortisoara tii amestecul pe fata si toata ziua daca poti, si o crema hidratanta seara pentru hranirea tenuluihappy

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Buna,
Am avut si eu probleme cu cosuri si punctele negre foarte mult timp. Am reusit sa imi curat fata dupa ce am descoperit un tratament foarte foarte eficient recomand de un doctor dermatolog
Doctorul mi-a dat sa imi cumpar tratamentul anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Dupa cateva folosire a cremelor, deja tenul meu a inceput sa devina mai curat vizibil. La scurt timp cosurile si puncte negre s-au uscat definitiv si am scapat de toata acneea si punctele negre.
Iti recomand cu ceea mai mare incredere creme anti-acnee cu 100% ulei pur de arbore de ceai (Tea Tree), pe mine m-au scapat de acnee.
Pentru pete si iritati ale pielii am folosit un stick tot de la Thursday

| Roxana_Florea_2000 a răspuns:

Ia o jumatate de lamaie si date pe zona afectata. Fa asta in fiecare seara, inainte de culcare...
Succes! happy

| RoxanaStan00 a răspuns:

Legar de cicatrici, eu iti pot recomand cu incredere exact ce am folosit eu de la medic. Un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Am fost tare multumita de aceste produs, mi-a vindecat toate cicatricile si l-am tot recomandat la prietene care au ramas cu cicatrici de la acnee happy

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute