| Fury a întrebat:

Hey. Cum pot scapa de un cos mare din ala rosu si dureros repede? Ceva naturist daca se poate ca nu vreau s merg la farmacie si sa cheltuiesc o gramada de bani pe creme etc.
Multumesc

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat sa alegi unul cat mai bun. Succes!

P. S. daca vrei un rezultat mai rapid, cel mai bine ar fi sa mergi la cosmetica.

| inginer a răspuns:

Iei o felie de ceapa groasa si o incalzesti la aragaz. O pui pe cos cat e calda (cat mai calda, da sa nu friga). O tii pe cos pana se raceste. Repeti operatiunea de 2-3 ori. Intre timp, cosul ar trebui sa coaca si sa il poti sparge si stoarce. Daca inca nu a copt destul, astepti juma' de ora si o iei de la capat. Cand a copt binosor il spargi si il stoci. Il curati cu apa oxigenata. (daca nu ai, trebuie sa iei de la farmacie - e vreo 4 lei). Nu inlocui apa oxigenata cu spirt ca de la spirt ramane cicatrice urata si se inchide greu craterul. Poti sa o inlocuiesti cu rivanol sau solutie cu betadina. (dezinfectant). Trebuie neaparat sa o curati cu ceva, ca altfel face puroi la loc. Daca ramane un crater mare, poti pune un plasture pe el.

| Cosmin370 a răspuns (pentru inginer):

E pentru fruncuri nu cosuri

| Cosmin370 a răspuns (pentru inginer):

E pentru furunc

| TeenageGirl a răspuns:

Pai ceva naturist nu prea exista dar exista o crema foarte buna cu care ma dau si eu am 15 ani si nu am niciun cos pe fata datorita acelei creme. se cheama Skinoren

| Casandra a răspuns:

Il spargilaughing

Răspuns utilizator avertizat