Pai ceva naturist nu prea exista dar exista o crema foarte buna cu care ma dau si eu am 15 ani si nu am niciun cos pe fata datorita acelei creme. se cheama Skinoren
Iei o felie de ceapa groasa si o incalzesti la aragaz. O pui pe cos cat e calda (cat mai calda, da sa nu friga). O tii pe cos pana se raceste. Repeti operatiunea de 2-3 ori. Intre timp, cosul ar trebui sa coaca si sa il poti sparge si stoarce. Daca inca nu a copt destul, astepti juma' de ora si o iei de la capat. Cand a copt binosor il spargi si il stoci. Il curati cu apa oxigenata. (daca nu ai, trebuie sa iei de la farmacie - e vreo 4 lei). Nu inlocui apa oxigenata cu spirt ca de la spirt ramane cicatrice urata si se inchide greu craterul. Poti sa o inlocuiesti cu rivanol sau solutie cu betadina. (dezinfectant). Trebuie neaparat sa o curati cu ceva, ca altfel face puroi la loc. Daca ramane un crater mare, poti pune un plasture pe el.
Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat sa alegi unul cat mai bun. Succes!
P. S. daca vrei un rezultat mai rapid, cel mai bine ar fi sa mergi la cosmetica.
strictsecret01 întreabă:
kalakkas întreabă: