Sal
si eu citit intr-o revista despre asta dar nu sa le tai de tot doar varfurile si era recomandat primavara:d
Nu.Am incercat si eu pe la 10 ani sa fac asta si am luat o bataie sora cu moartea de la mama! Au crescut la loc, dupa ceva vreme, dar nu mai mari! Dar pana au crescut aratam ca dracu!
Am incercat eu cand aveam cinci ani, le tundeam de doua ori pe an si mi-au crescut putin, dar nu-ti face speranta ca iti vor creste mai lungi. Pentru asta exista uleiul de ricin: http://sanatate.ele.ro/......a5899.html
Eu am patit`o la coafor
cand imi tundea bretonul si mi-a tuns si din coltul genelor de la ochiul stang si nici pana acum nu mi-au crescut (
si se vede ca naiba mai ales cand te dai cu rimel dar bine ca nu mi le-a taiat de tot
deci mai bine le lasi asa cum sunt ele
Şi mie mi le-a tăiat puţin din vârfuri la coafor când a vrut să-mi tundă bretonul au crescut înapoi, dar foarte greu. Mai bine nu le tăia
Nu, ele cresc. Dar nu stiu sigur daca mai mari.
Fosta mea colega le-a taiat si mi-a spus ca a folosit ulei de ricin si i`au crescut cica putin de tot mai mari si mult mai repede.
Eu nu stiu)dar cand eram mai mica aveam vreo 15-16 ani mi le-am taiat impreuna cu o prietena de-a mea)dar putin doar varfurileadevaru e ca nu imi mai aduc aminte cum le aveam inainte de a le taia dar nu ma pasiona sa am genele mari, acum le am mari mai ales cand imi dau cu rimel si imi plac asa, nu stiu daca a fost ca le-am taiat atunci
carelululu întreabă: