| Andwta a întrebat:

Hey fetelor. M-am hotarat ca maine sa imi cumpar ceva pentru caderea parului si pentru a stimula cresterea parului. Nu vreau ceva scump, vreau ieftin si sa isi faca efectul repede. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Draga mea sunt o multime de plante si remedii naturiste care te pot ajuta in acest sens: brusturele, urzica, rozmarinul, frunzele de nuc, radacina de scaiete, cimbrul, masca din suc de ceapa si lamaie plus 2 linguri de miere care ajuta la cresterea parului etc. Mai sunt eficiente uleiurile : de masline, de cocos, de ricin. Le gasesti la plafar sub forma de ceaiuri, tincturi, lotiuni la un pret acceptabil. Si eu am trecut prin asta.

18 răspunsuri:
| Seewk_Skrool_1985 a răspuns:

Parul cade la toate fetele, asa e normal. Foloseste 1 shampon mai bun.

| Raniaa a răspuns:

Ulei de ricin + vitamima a, de 2 ori pe săptămână. Trebuie să ai răbdare!

| ManiacK0607 a răspuns:

Încearcă șamponul de urzică.

| Andwta explică (pentru Seewk_Skrool_1985):

Nu cred ca e din cauza samponului. Cand zic ca imi cade mult, nu exagerez.

| Andwta explică (pentru Raniaa):

Nu mai am rabdare. Folosesc de un an ulei de cocos si recent ulei de ricin. Vreau cu efect rapid.

| Bondarel99 a răspuns:

Șampon de cal. Nu glumesc. Caută pe net informații.

| Andwta explică (pentru Bondarel99):

Am auzit ca isi face efectul. De unde il gasesc si cat costa.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Andwta):

La orice farmacie veterinara, fitofarmacie.
1 litru costa cam 10 lei deci e ieftin. E făcut numai din extracte din plante, așa ca îți recomand sa îl încerci.

Si nu iti face parul ca sarma?

| Andwta explică (pentru ManiacK0607):

Functioneaza? Cat costa?

Se usucă puțin, e normal pentru ca e degresant dar dacă folosesti balsam sau îți faci măști cu ulei din când in când nu se mai vede...

Eu mai mult as prefera altceva decat un sampon.

Nu exista produse minune...

| ManiacK0607 a răspuns (pentru Andwta):

Ce anume „altceva" te rog să fii mai explicită.

| Andwta explică (pentru ManiacK0607):

Mi-am cumparat Alpecin. Sper sa functioneze. Ma gandeam la capsule, dar s-ar putea sa aiba si dezavantaje.

| kiri11 a răspuns:

Ulei din nuca de cocos si produsele din gama vivese senso duo ti le pot recomanda happy

| Andreea11989 a răspuns:

Poti sa te uiti aici si sa alegi tipul de tratament cel mai potrivit pentru parul tau: https://www.beautyoneshop.ro/tratament-profesional-260

| Andreea11989 a răspuns:

Buna, pot sa iti recomand un produs de la Chi, ce previne caderea parului. https://www.beautyoneshop.ro/......-1785.html