Foloseste o crema pe baza de aloe vera sau fugi si cumpara o emulsie dupa depilare de la Gerocossen cu aloe vera si galbenele. E foarte ieftin. In jur de 5-6 lei. Mie imi place foarte mult si intra rapid in piele. Acesta calmeaza iritatiile dupa epilare. Uite asa arata: http://www.cosmeticeromanesti.ro/......25-ml.html
Sper ca te-am ajutat.;)
Poate pana maine nu vei reusi mare lucru dar oricum cand mai ai probleme dintr-astea spala-te cu suc de lamaie si mai incearca sa masezi picioarele cu crema hidratanta! have fun
Nu-ti recomand sa te dai cu lamaie pe picioarele iritate. Te va ustura ingrozitor.
Multumesc pentru fundita.
Intr-adevar, cu emulsia aceea ti-a disparut roseata de tot sau cum a actionat?
Buna! Eu dupa ce ma epilez, folosesc ulei Johnson's Baby si nu ma mai irit, decat fooooarte, foarte putin. Incearca si tu, daca nu, ai putea sa porti niste dress-uri, daca merg la rochita si daca nu ai sandale... Succes!
Buna! Aici ai cateva sfaturi
http://idieta.ro/forums/archive/index.php/t-6927.html
succes si distractie placuta
Nu va iritati fratee
se face rosu la fiecare firicel smuls, e normal.
mai bine e sa folosesti epilatoru` decat din aia de la veet ca iti creste par mai des si negru si urat
Pai incearca sa-ti pui comprese cu apa, sa te dai cu creme, ceva de genul. Ar trebui sa-ti treaca pana maine... Sau daca nu, ia maine ciorapi [dres], chiar daca e vara si e cald nu prea ai alta solutie. Ciorapii mai atenueaza iritarea, nu se vede asa de naspa.
@ ela M-am dat de doua ori pana acum si aproape a disparut.Sunt foarte multumita de emulsie.Multumesc tuturor pentru. sfaturi
Da'te cu crema hidratanta, sau crema pentru dupa epilare, oricum orice ai face nu va trece pana a2-a zi
Si eu ma irit cand ma fac cu epilatorul!
Da-ti cu crema de galbenele! O sa iti treaca pana a doua zi daca iti dai. Mie asa imi trece iritatia.
Parerea mea este ca arr trebui sa te duci la farmacie... Poti sa povestesti farmacistul sau sa-ti cumperi o crema cu aloe. cred ca mai bine ii povestesti farmacistului.