anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Imi puteti spune ce as putea face? Fac foarte multe coji si matreata si nu prea stiu ce as putea sa fac ca sa mai dispara.
Fundă.kiss

12 răspunsuri:
| grgdlk a răspuns:

Incearca sa folosesti un singur gen de sampon nu le amesteca, clateste te cu otet, si treci si pe la farmacie o fuga pune i o intrebare farmacistei de acolo sigur iti va da ceva

| impulls a răspuns:

Schimba samponul, si spala-te mai des pana scapi de ea.

| gabytz18 a răspuns:

Multi din generatia bunicii mele ar venii cu idei gen foloseste sapun de casa, clateste cu otet parca sunt de luat in calcul la disperare dar nu recomand sa fiu sincer.
Daca te duci in FARMACIE gasesti sampoane antimatreata, poti incerca sa vezi daca are efect un tub dala daca nu poti consulta si un dermatolg (cred ca asa se numeste doctoru care te poate ajuta)

| N1m3n1 a răspuns:

Buna,
Ce sampon folosesti?-> schimbal cu head & shoulders.
Eu fac matreata pe baza de stres sau nervi.
Numai folosi fixativ ieftin.
Fa-ti un test de ADN a parului si iti vor face un sampon dupa adn-ul tau, nu va trece 100% dar 30% va trece.
Succes

| sukin a răspuns:

Foloseste numai un gen de şampon şi baliyam de par happy

| Parisblue a răspuns:

Buna,foloseste samponul Nizoral,de la farmacie,este extrem de bun,eu l am luat mai demult pentru matreata si a functionat, si este si pentru coji, scrie pe elwinking

| TeoBizz a răspuns (pentru gabytz18):

Deci. e foarte complicat. am incercat toate tipurile de sampon, am fost la farmacie, mi-am luat Gerovital, am luat o gramada de chestii pentru par, dar nimic nu m-a ajutat. La un moment dat aveam mai multe coji decat matreata, am luat o chestie de la plafar cu care trebuia sa ma dau in fiecare seara, apoi nu am mai avut asa multe coji, dar acum am o gramada de matreatasad si nu mai stiu ce sa fac. i-am zis lu' mama de dermatolog, a zis ca mergem, dar am da banii degeaba si pe el pentru ca nu mi-ar zice mare lucruoh go on.

| TeoBizz a răspuns (pentru Parisblue):

Am folositsad. Si nu a mers.

| gabytz18 a răspuns (pentru TeoBizz):

Poate are el vreo solutie. am avut si eu probleme cu matreata dar s-a remediat, am folosit heldan, a durat in jur de o luna pana am seszat schimbariile. NU cred ca exista solutie asa de rapida incat sa bati din palme si sa functioneze
Parisblue zice sa folosesti Nizoral

| TeoBizz a răspuns (pentru gabytz18):

Nu am zis de o solitie cat ai bate din palmeraised eyebrows. Pe toate le-am folosit mai mult de doua luni, si nimic n-a dat rezultate, ba chiar a inrautatit. Nizoral am folosit si nu e bun de nimic. dai 50 de lei pe o sticluta de 60 ml... nu a mers.
Speram sa gasesc altcevathinking

| xXPsychO983 a răspuns:

Spala-te mai des pe cap ( de exemplu de 3 ori pe saptamana ) si sa te speli cu un sampon care este corespunzator scalpului tau!
P.S : Sa nu-ti cumperi niciodata sampon danacela la plic pentru. ca nu o sa-ti ajunga niciodata de cat ai nevoie. Mai bine iti cumperi unul de 200 ml sau 250 ml... Bafta!

| TeoBizz a răspuns (pentru xXPsychO983):

Ma spal o data la doua ziletongue. Am sampon anti-matreata momentan rolling eyes. Mereu am folosit anti matreata. so mi, erge at wits' endsad