Iati o geanta o sa va dea un orar provizoriu cateva informati despre driginta\dirigintele un numar de telefon etc. Manualele se dau mai incolo pe marti miercuri.Bafta:*
Pai eu trec a 10 a si trebuie sa imi iau geanta ca doar nu o sa duc cartile in brate, nu stiu daca si tu primesti carti in prima zi... daca te referi la ce se poarta dintre geanta si ghozdan ia-ti ce ti-e tie mai comod, dar eu nu ma mai duc cu ghiozdan pentru ca anul trecut spre sfarsit eram singura fata din liceu care avea ghiozdan
Trebuie sa mergi cu ghiozdanul bagat in geanta, daca nu te duci asa la inceperea anului nu esti elev , de duci cum vrei ii prima zi
Eu mi-am luat decât un caieţel şi-un pix. Manualele nu le-am primit în prima zi de clasa a 7-a, ci la sfârşitul anului de clasa a 6-a.
Nu contează.
Prima zi sunt discursuri plictisitoare.vă minte cât vă minte și vă dă drumu acasă
Buna,parerea mea este ca in prima zi sa iti iei ghiozdanul pentru carti, sau orice eventualitatate.Dar daca ai o geanta mai mare asa potrivita poti sa o iei.Totul depinde de gusturile tale! Multumesc. Fundita?
Pai ce cari in ea? carti? o.o nici in clasa intai n-am mers cu ghiozdanul in prima zi
Salut! I-a ce crezi tu ca te caracterizeaza si ce ti se potriveste. In plus cauta ceva care sa se asorteze cu tinuta. Bafta!
Si la mine estee primaa zii de liceu, Euu cred ca saa te duci cuu ghiozdanul k oricum nu o sa invetii din prima zi, Si pe urma poti sa itii ieii ce vrei tuu cu ce te simpti tuu mai binee BAFTA