O prietena de'a mea, si'a facut verzi o parte din par, dupa si'a facut galbene.
Singura, am uitat cu ce, dar poti si la salon.
Nu prea dauneaza, pentru ca daca vei ramane cu ele o perioada e totul in regula. Dar daca ti le schimbi asa, din 2 in 2 zile, atunci da.
Sper ca te-am ajutat.
Peace^^♥
Eu zic sa nu ti le faci cu vopsea. Eu zic sa ti le faci singura acasa cu nuantator. O colega de-a mea si le-a vopsit si profii nu prea erau incantati... poti sa-ti faci din cand in cand. Cred ca daca vrei sa ti le faci blonde trebuie sa-ti decolorezi parul. Fa-le un maro mai deschis
NU dauneaza dar. parerea mea sa ti le faci roscate. cele galbene nu prea se mai poarta acum. par mai tiganesti asa. Acum faci cum vrei
Eu zic sa nu faci asta pentru ca iti strica parul foarte rau si eu tot in a 7a am inceput si dupa ce l-am vopsit a trebuit sa ma tund pana la umeri.nu are rost sa-ti faci(mai ales daca patesti ca prietena mea pe care nu a mai lasat-o im scoalasi era sa-i scada nota la purtare daca nu se vopsea la loc)mrg aici depinde si de scoala la mine nu era chiar asa dar la unele ore trebuia sa-l prind ca sa nu le vada profii rai.deci eu zic sa nu-ti bati joc de parul tau si sa ramai asa cum esti. daca totusi vrei neaparat va trebui sa-l tunzi
Deja am parul pana la umeri..si vroiam sa mi fac doar cateva.+ nu prea se pune problema de scoala..la noi vin zilnic cu tot felul de culori prin cap unii...
kalakkas întreabă: