anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Inainte sa inceapa scoala ma gandeam sa mi fac niste suvite(la salon..sunt clasa a 7a) blonde. Nu foarte multe.Si vroiam sa stiu daca dauneaza. +parul meu este saten inchis

6 răspunsuri:
| Soowhaat01 a răspuns:

O prietena de'a mea, si'a facut verzi o parte din par, dupa si'a facut galbene.

Singura, am uitat cu ce, dar poti si la salon.
Nu prea dauneaza, pentru ca daca vei ramane cu ele o perioada e totul in regula. Dar daca ti le schimbi asa, din 2 in 2 zile, atunci da.

Sper ca te-am ajutat.

Peace^^♥

| ChloeCupcake a răspuns:

Eu zic sa nu ti le faci cu vopsea. Eu zic sa ti le faci singura acasa cu nuantator. O colega de-a mea si le-a vopsit si profii nu prea erau incantati... poti sa-ti faci din cand in cand. Cred ca daca vrei sa ti le faci blonde trebuie sa-ti decolorezi parul. Fa-le un maro mai deschis happy

| Elvina a răspuns:

Clar ca dauneaza, sunt niste chimicale in parul tau. Faci ce vrei. E viata ta.

| Puffulets a răspuns:

NU dauneaza dar. parerea mea sa ti le faci roscate. cele galbene nu prea se mai poarta acum. par mai tiganesti asa. Acum faci cum vreibig grin

| AlexaaaBrt a răspuns:

Eu zic sa nu faci asta pentru ca iti strica parul foarte rausad si eu tot in a 7a am inceput si dupa ce l-am vopsit a trebuit sa ma tund pana la umeri.nu are rost sa-ti faci(mai ales daca patesti ca prietena mea pe care nu a mai lasat-o im scoalasi era sa-i scada nota la purtare daca nu se vopsea la loc)mrg aici depinde si de scoala la mine nu era chiar asa dar la unele ore trebuia sa-l prind ca sa nu le vada profii rai.deci eu zic sa nu-ti bati joc de parul tau si sa ramai asa cum esti. daca totusi vrei neaparat va trebui sa-l tunzi sad

| XxVictoriquexX a răspuns (pentru AlexaaaBrt):

Deja am parul pana la umeri..si vroiam sa mi fac doar cateva.+ nu prea se pune problema de scoala..la noi vin zilnic cu tot felul de culori prin cap unii...