| curioasa676754 a întrebat:

Hey! La ce varsta ati inceput sa purtati pantofi cu toc,fetelor? Daca porti pantofi cu tocuri mult are ceva, iti afecteaza picioarelesau ceva?
funda!

5 răspunsuri:
| S3S3an a răspuns:

Eu nu am purtat pantofi cu toc inca dar cu platforma dar cred ca nu e mare diferenta am inceput de la virsta de 12 ani dar le purtam rar la inceput ma dureau piciarele mi-a trebuit o saptamana dupa care durerea a disparut. O sa te obisnuiesti sa pantofii. Bafta.

| Ronni a răspuns:

Eu port de la 12 ani (am 14 ani) dar nu foarte des. Port si pantofi cu toc foarte înalt dar numai la ocazii speciale.
Pantofii cu toc arată bine dar dacă ii porțile zi de zi îți afectează rău picioarele. Nu vrei sa ajungi la 30 de ani si sa ai numai vene ieșise pe picioare. Poți sa ii porți din când in când dar nu in fiecare zi.

| 愛日本 a răspuns:

De la 12 ani cred dar doar la evenimente speciale. Pantofii cu toc doar arata bine dar nu poti sa stai mult cu ei cel mult o ora sau 2 pentru ca te vor durea picioarele ingrozitor si da daca porti mult timp iti poate afecta picioarele. Gaesti articole mai mult pe internet dar trebuie doar sa scrii pe google efectele pantofilor cu toc.

| fearlessss a răspuns:

Nu am purtat niciodata.La banchet o sa port pentru prima daya..adica la 15 ani..am 14

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru S3S3an):

Piciarele te dureau? Ce nasol, un masaj la piciare nu vrei?