| BalkanGains a întrebat:

Hey lume, dc sunt asa de la moada ochii albastrii acum?!?! Ca gen eu merg pe strada si vad toate fete cu ocki albastri, asa e moda acum sa ai ochi albasti?

12 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Serios, mergi pe stradă și toate fetele au ochi albaștri?
Pe ce stradă? Că și eu merg destul pe stradă și nu am observat asta.

| BalkanGains explică (pentru johnnny123):

Mie ase mi se pare si parca am vazut mai mult ca anul trecut e un trend pe Tiktok sau cv?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu e nicio moda, e genetica pe care nu poti decat sa o fentezi temporar, in caz ca vrei ochi albastri, purtand lentile de contact colorate.

| Sekim a răspuns:

Moda cu ochii albastrii? Tu crezi ca fetele astea au stat in casa acum ceva timp si au spus : „ Hmm, e o moda cu ochii albastrii asa ca trebuie sa am si eu ". Si dupa asta ochii lor s au transformat din caprui in albastrii. Cum poate sa fie la moda ceva cu care te nasti? rolling on the floor.

| Claudiu1213a a răspuns:

Fiindcă lumea din ziua de azi se uita mai mult la aspectul fizic decât la caracter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că sunt neapărat la moda. Poate acele fete poarta lentile de contact in aceasta culoare ca să iasă în evidență, probabil de aia.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Da da și eu am avut de ales încă de când eram în burta lu' maica-mea ce culoare sa am la ochi,nu ca asta ține de gena (de părinți, bunici,etc ) ochii albaștrii sunt la fel de comuni precum cei căprui, mai rar sunt cei verzi, negrii, etc.
Asa ca nu poți să zici că este o moda, un lucru normal și care nu a fost ales de persoana purtătoare, ca poate eu îmi doream verzi, dar dacă asa am avut gena și norocul, ce vrei acum? Sa ii scot?

| BalkanGains explică (pentru Alexia999997777777777777):

Nu da gen nu se pôté fache cv operatue sa se schimba colourea la oachi? Ca eu asé stiam ca si poate faci, si de-aia m-am gandit ca o fi cv trend pe tictok sa-ti faci ochii albastri.

| sammie a răspuns:

Multe își pun lentile.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru BalkanGains):

Exista lentile de diferite culori, dacă s-ar permite astfel de operații, cel mai probabil 90% ajung orbi.
Ps: Nu tot ce vedeți pe internet este și adevărat, unele informații sunt și greșite.

| alina2k18 a răspuns (pentru Claudiu1213a):

Se uitau si inainte laughing