Serios, mergi pe stradă și toate fetele au ochi albaștri?
Pe ce stradă? Că și eu merg destul pe stradă și nu am observat asta.
Mie ase mi se pare si parca am vazut mai mult ca anul trecut e un trend pe Tiktok sau cv?
Buna.Nu e nicio moda, e genetica pe care nu poti decat sa o fentezi temporar, in caz ca vrei ochi albastri, purtand lentile de contact colorate.
Moda cu ochii albastrii? Tu crezi ca fetele astea au stat in casa acum ceva timp si au spus : „ Hmm, e o moda cu ochii albastrii asa ca trebuie sa am si eu ". Si dupa asta ochii lor s au transformat din caprui in albastrii. Cum poate sa fie la moda ceva cu care te nasti? .
Fiindcă lumea din ziua de azi se uita mai mult la aspectul fizic decât la caracter
Da da și eu am avut de ales încă de când eram în burta lu' maica-mea ce culoare sa am la ochi,nu ca asta ține de gena (de părinți, bunici,etc ) ochii albaștrii sunt la fel de comuni precum cei căprui, mai rar sunt cei verzi, negrii, etc.
Asa ca nu poți să zici că este o moda, un lucru normal și care nu a fost ales de persoana purtătoare, ca poate eu îmi doream verzi, dar dacă asa am avut gena și norocul, ce vrei acum? Sa ii scot?
Nu da gen nu se pôté fache cv operatue sa se schimba colourea la oachi? Ca eu asé stiam ca si poate faci, si de-aia m-am gandit ca o fi cv trend pe tictok sa-ti faci ochii albastri.
Exista lentile de diferite culori, dacă s-ar permite astfel de operații, cel mai probabil 90% ajung orbi.
Ps: Nu tot ce vedeți pe internet este și adevărat, unele informații sunt și greșite.
Lilllith întreabă: