| andreutza109 a întrebat:

Heysadsunt foarte inalta...colegele sunt mai scunde decat mine... ma simt foarte prost din cauza asta iubitul meu este cu vreo 15 cm mai scund decat mine crying((((((((( ce sa fac? as putea parea mai scunda sau chestii de genul asta? sad

6 răspunsuri:
| adisuk18 a răspuns:

Mai andreutza nu stiu cati ani ai dar sunt sigur ca nai multi e foarte bine ca esti inalta si gasesteti alt iubit o sa vezi ce bine o sati printa ca esti analta asta cand o sa fi mai mare hai sa-ti zic un secret asta le place la baieti o fata inalta etc etc

| purplestar9494 a răspuns:

Nu poti face nimic sa pari mai scunda dar eu nu inteleg de ce ai vrea sa faci asta inaltimea este o trasatura frumoasa o gramada de fete isi doresc sa fie inalte, nu ai vazut cum se chinuiesc fete sa mearga pe tocuri doar ca sa para cu cativa cm mai inalte? ei bine tu nu ai nevoie de asa ceva pentru ca tu deja ai asta, iar mai tarziu daca te vei hotara sa faci o cariera in modelling inaltimea este necesara sa sti.Fi mandra de tine si de inaltimea ta iar daca cineva incearca sa te faca sa simti prost fiindca esti prea inalta gandeste te ca sunt doar gelosi fiindca tu ai ceva ce ei nu vor avea niciodata happy

| Anonimaa77 a răspuns:

Stiu ce simti crying. Si eu sunt cea mai inalta din clasa.Dar din pacate nu ai ce face. :/

| euu0 a răspuns:

Nu ai cum sa pari mai scundahee hee cauta-ti si tu un iubit care sa fie cat tine la inaltime..bine daca ai o probleca ca-i mai scund. daca nu te deranjeaza e foarte bine happyfii vesela ca esti inaltawinking unele poarta tocuri de 20 sa para si ele inalte laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru adisuk18):

Asta e sfatul tau straight face? Sa-si gaseasca alt iubit? In asta consta dragostea in inaltime?

| adisuk18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poi daca ea se simnte prost k e mai mic ca ea ce vrei sa-i zic laughing