anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,sunt trans (ftm)și am nevoie de niste sfaturi.Va rog că homofobii sa evita întrebarea asta, mulțumesc.Ma îmbrac masculin de mult timp, deci nu e o problema, despre păr...mama nu mă lăsa să mă tund,dar până o fac sa mă lase nu știu ce frizura sa îmi fac, am parul drept, eu mă gândeam la milde part și să îl aranjez acum nu știu. Orice alt sfat puteți să îl scrieți mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu mergi la un salon care sa iti explice ce te-ar avantaja si ce nu in functie de proportiile chipului, forma si textura parului etc?

8 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu răd nu știu ce are auto corectorul))))

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Zis trans sa mor eu laughing)

| Violleta2022 a răspuns:

De ce te consideri trans?
Ca-ti place sa domini fetele, sa arati masculin sau chair ai ceva masculin in tine?
Esti cumva si hermafrodit, avand ambele organe sexuale?
Nu ma intelege gresit, nu ma intereseaza orientarea ta sexuala, dar daca (cumva) mama natura te-a inzestrat cu 2 organe sexuale si parintii tai au decis la nastere ta, ca tu sa fii fata, dar tu te simti mai bine ca baiat... atunci poate ca-i sa faci schimbarea asta.

| Anonimul35 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu am doua organe și nu am avuthappy nu cred că ști ce înseamnă trans, m-am născut față și vreau să fiu băiat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimul35):

La varsta ta este usor sa confunzi aceste simtaminte, unii chiar nerealizand ca au doua organe sexuale, chiar daca unul nu este dezvoltat prea mult, dar la un moment dat ajung la concluzia ca vor sa fie "celalat sex" fara sa aiba habar ca acela poate fii un instinct sexual generat de organul mai putin dezvoltat.

| haileewatson a răspuns:

Cati ani ai?
Nu mai bine mergi la psiholog sa vezi de unde provin dorintele astea de a deveni baiat?