anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Sunt un baiat, care si-a lasat parul lung cam de un an jumatate. Deja il pot strange lejer in coada big grin Este un par CRET.
Reper lungime: Gen Jon Snow, (bretonul ajunge la umeri)

Deci:
1) De obicei il tin desfacut (acel aspect al lui Slash).
2) Cam a 2-a zi de la imbaiere, nu pot trece mana prin el fara sa scot cateva fire de par, fie ele intregi sau rupte (se cam incruca, dar nu incalceste)
3) Dupa imbaiere, am incercat sa il strang sa vad cam cat imi cade. Am facut o biluta cam cat acelea pe care le cumpara copiii cu 50 de bani de la automate.

Ce sa fac sa nu se mai incurce? Credeti ca, cade mult par? Folosesc Clear for men si Balsam pentru par vopsit (am auzit ca e cel mai bun, intrucat parul vopsit e cel mai deteriorat)

Răspuns Câştigător
| Anna121 a răspuns:

Parul se descalceste cel mai bine cand este ud, cu un pieptene cu dinti rari chiar daca o sa-ti cada mai mult. Uleiul de masline este un remediu natural foarte bun pentru parul incalcit, dupa ce te speli, il poti folosi in loc de balsam, te dai pe par dar evita radacinile, il lasi 5-10 minute apoi clatesti bine. Este normal sa pierzi intre 50-100 fire zi.

4 răspunsuri:
| Matei_Bianka_1995 a răspuns:

Tunde-te! Cea mai buna solutiewinking

| neutrino a răspuns:

Daca deja bretonul iti ajunge pe umeri si restul parului il poti strange in coada, atunci ceva nu este in regula si-ti recomand sa mergi la un salon. Macar sa mergi o singura data!

| BoneShiver a răspuns (pentru neutrino):

De ce? adica nu vreau sa zic ca bretonul creste mai repede... asta era un reper laughing

| BoneShiver a răspuns (pentru Matei_Bianka_1995):

Never! i like it :3