Sincer, eu nu as purtat asa ceva, dar daca iti place, poti sa le porti! Dar in prima zi de scoala era mai adecvat sa porti o camasa si o pereche de blugi ( negri /albastri )! :*
Bună.
E foarte ok să te simţi bine în ce te îmbraci. Dacă tu te simţi bine, poţi purta această ţinută. Dacă nu, poţi alege o pereche de blugi şi o cămaşă.
Baftă.
Sincer,parerea mea este ca aceste haine nu sunt potrivite pentru o fata normala,adica nu as purta asa ceva nici sa ma platesti, sunt urate, dar la urma urmei nu conteaza parerea noastra ceea ce conteaza e ce simti tu si daca tie iti plac, atunci, POARTA-LE!:*:*Puup!
Bună,
Felicitări pentru alegerea ținutei, se încadrează perfect într-un look sporty chic total în tendințe în toamna 2013. Este nevoie de ceva cunoștințe în materie de modă, curaj și atitudine pentru a alege o astfel de ținută și se pare că tu le ai pe toate. :) Mă bucur să văd că există și astfel de persoane în școlile din România.
Mai poți găsi idei de ținute asemănătoare aici: http://sanduirina.com/back-to-school-2013-care-este-stilul-tau/
M-aș bucura dacă mi-ai trimite o fotografie cu ținuta completă din prima ta zi de școală, îmi place foarte mult ce ai conturat tu aici. Găsești adresa de mail pe site, în secțiunea About.
Baftă! :)
Multumesc mult pentru raspuns! Dupa raspunsurile primite mai sus nu mai aveam curajul sa mai port aceasta tinuta...O sa trimit o poza! Multumesc inca o data pentru sustinere!
Cu mult drag! Mă bucur mult că nu te vei lăsa descurajată de răspunsurile unor copii. Nu lor trebuie să le câștigi aprecierea, ci celor asemenea ție. Și cu siguranță o vei face.