Buna!
Cred ca e a 4 a sau a5 a intrebare intr-o aptamana pe tema,, nuantator blond pe par saten" pe care o vad si imi repet raspunsul dar o voi face, sa ca intelegeti toti.Nuantatorul NU ARE putere de deschidere DELOC.Nici un ton, nici jumatate, nimic.Cu nuantator te poti face doar ton pe ton sau sa te inchizi(cat vrei,aici poti oricum,pana la negru),sau,sa adaugi reflexe(cenusii,aurii,argintii,irisee, albastrui etc). Nuantatorul blond este strict pentru parul blond, dar si pe acesta functioneaza doar daca e suficient de deschis, ca sa adauge reflexe, nu il deschide.De exemplu daca o fata blona s-a decolorat si in urma procesului i-a iesit u blond deschis tente galbene, poate sa se faca cu nuantator blond cenusiu sau argintiu pentru a atenua din cele tente si a obtine o culoare rece, grizonata, argintie.De obicei reflexele din nuantatoare/vopsele blonde sunt pentru a anlua anumite tonuri de galben/portocaliu. Dupa 2-3 spalari, acele reflexe cenusii, argintii se duc, e; le trebuie mereu reimprospatate. Daca o fata cu par blond mediu-inchis se facer cu nuantator blond deschis metal/platinat sau orice altceva, nu va obtine ABSOLUT NICI UN REZULTAT. Daca vrei sa te faci blonda deschis in saten ai 2 optiuni:te decolorezi,apoi te vopsesti sau prin vopsiri repetate. Daca vrei un blond inchis, sau cel mult mediu, o poti face din vopsea doar, folosind un blond foarte deschis, din gama de blonduri speciale care sunt numerotate in comert cu 11 si 12. Sper ca ai inteles,, teoria parului blond" si a nuantatoarelor. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare drag.
Iti multumesc din suflet pentru timpul acordat acestui raspuns, am facut foarte bine ca mi-am luat nuantator roscat mi-a iesit o culoare foarte faina, multumesc inca o data, asa voi stii si pe viitor ca sa nu mai am dubii :*