| ochiverzi91 a întrebat:

mi-am facut blog despre machiaj, fac diferite machiaje si explic cum le-am rezlizat.am peste 20 de postari si am doar 4 persoane interesate! Dati-mi va rog niste idei despre ce as putea sa mai scriu ca sa atrag lumea? (cu referire la cosmetica) Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| faaalyoana a răspuns:

Pai exemplu fotografiaza trusele tale de make-up( toate cosmeticele care le ai, le grupezi pe fiecare. fonduri de ten, baze de machiar, creioane de buze etc.)
Ai putea sa iti fc niste filmuletze cu niste coafuri( impletituri etc) pe care sa le postezi impreuna cu un machiaj mai sofisticat).S-au poti realiza pe chipul tau machiaje de scena, pentru petreceri de hallowen, carnaval etc).
Da-mi link cu blogul, poate eu voi deveni a 5a pers interesata big grin sa vad poate imi mai vine vreo idee!

8 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

In primul rand, fa-ti blogul cunoscut. Discuta cu alti detinatori de bloguri cu aceeasi tema, impartiti-va idei etc. Ai putea sa faci niste mici concursuri in cadrul carora sa oferi anumite produse. Tinand cont de faptul ca netul e plin de bloguri din astea, ai putea veni cu ceva nou, care sa atraga oamenii.

| TheQuestioner a răspuns:

Extinde-ti gama, poti sa vb despre ingrijirea tenului, cum sa te pensezi, cum sa iti faci ungiile ca sa se asorteze cu machiajul, poti sa postezi mai multe.

| avrika07 a răspuns:

Poti trimite linkul saitului pe alte site-uri ex:odno te pot ajuta eu

| MoneyMoney a răspuns:

Numărul de "persoane Interesate" Nu este important, cel mai important lucru sunt comentariile lăsate pe blog şi mai ales ce le răspunzi tu. Uite eu cu http://www.articolepractic.blogspot.com am urcat săptămâna asta 21.870 de poziţii în clasamentul ZELIST chiar când vroiam să-l scot de acolo din siteul blogosferi. Te aştept cu FUNDĂ să-mi zici cam ce fel de lume vrei să atragi pe blog!

| ALYNAMARYA a răspuns:

Care este site-ul? Posteaza si tu linkul! Il poti distribui pe facebook, daca ai!

| lavi2864 a răspuns:

Si eu vreau blogul tau daca este cu machiaje!batting eyelashes

| ochiverzi91 explică (pentru faaalyoana):

Www.makeupmylifewithpink.blogspot.com mersi mult, am sa iti urmez sfatul...