| noname789 a întrebat:

Hey TPU... Puteti va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi:
prin ce fel de exercitii fizice ai putea sa scapi de grasimea de pe solduri (coapse)? Dar de pe piciare?
Imi dati va rog exemple de mancare ( sau felul ex: paste, carne de...etc) ce ar trebui sa mananci cand ti dieta la micul-dejun, paranz si cina (cam pe la ce ora se serveste cina de obicei)?
Am auzit ca nu e bine sa mananci fructe dupa ora 6 seara...sau ca sa slabesti nu trebuie sa mananci nimic dupa ora 6 toate aceste sunt adevarate?

4 răspunsuri:
| mikihita a răspuns:

Fructele sunt recomandate dimineata, pana in ora pranzului. conform anumitor nutritionisti fructele trebuie mancate cu cel putin o jumatate de ora inainte de masa.

| AdyutzZz a răspuns:

Eu stiu faza cu dupa 7winking

| Lola23 a răspuns:

Dupa ora 6 poti sa mananci fructe(mere, pere, struguri, cirese, caise etc). Dimineata e bine sa mananci multe proteine care presupun se gasesc in lapte, banza, oua. La pranz eu mananc o supa de legume cateodata cu carne cateodata fara. Intre mese mananc fructe sau iaurt(incearca cel natural facut in casa, e sumplu de facut) la cina(din cate stiu eu se serveste la 6-7 cel mai tarziu 8) poti sa mananci ceva usor cum ar fi biscuitii.E bine de evitat sa mananci seara paine sau paste fainoase. Sper ca te va ajuta!

| cristinaa0902000 a răspuns:

laughing fructele sunt incluse in dietalaughing si poti sa iti iei un mar sau o portocala dupa ora 6 daca ti-e foame.Bananele ingrasawinking