| εʟεпα a întrebat:

Hi! As vrea sa stiu parerea voastra.Maine vreau sa-mi iau un maieu negru putin mai lung, o camasa verde si peste camasa o vesta verde.cu blugi si tenisi negri, dar merge camasa cu veste verde.Nustiu.nu pare un pic banal?

Funda

Răspuns Câştigător
| xdeex a răspuns:

Renunta la vesta x_x. Poarta camasa descheiata si vei arata bestial happy

6 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

De banal nu-i banal, insa vesta verde cred ca nu are locul sau aici, poate o vesta rosie,,, sau alta culoare a camesii happy dar mai bine nu imbraca vesta, pune o bentita neagra sau verde, niste cercei draguti, se poate negri sau verzi happy si va fi ok :* sper ca te-am ajutat

| MiiMii a răspuns:

Pai.daca camasa e verde deschis iar vesta verde inchis eu zic ca s-ar potrivi perfect.iar blugi sa fie negri/albastru deschis ar fi o tinuta super.:d o palariuta neagra ar completa tinuta b-)

| whatevernvm a răspuns:

Merge destul de bine dar cred ca aer trebui sa renunti la vesta ca sa nu arati ca un pom de craciunhappy

| εʟεпα explică:

Okii,am inteless ca trebuie sa las vesta verde [jos]. Atunci ce tricou-bluza sa-mi iau ca sa mi se asorteza vesta?

| DdAndreea a răspuns:

Vesta verde nu prea se potriveste. Ai putea renunta la ea. In schimb, poti pune niste accesorii. Mai multe lantisoare( la gat ) pot schimba tinuta, dandu-i un aer tineresc. Asta este parerea mea happy, pana la urma faci cum vrei.

Mult succes! :*

DdAndreea love struck

| deea_5125 a răspuns:

Buna:*Dupa parerea mea ar trebui sa-ti lasi doar maieu si camasa. Daca mai pui si vesta s`ar putea sa arate cam incarcat.Probeaza`le si daca tie iti place cum iti sta e okwinking