| .sad a întrebat:

hi happy
ce trebuie sa fac sa mi se ia bronzul de pe picioare happy am avut odata pantaloni 3 sferturi si m-am km bronzat si se vede cam urat happydaca imi iau pantaloni scurti sau fusta
ce as putea face happy

tnxlove struck

8 răspunsuri:
| G a răspuns:

Zeama de lamaie decoloreaza epiderma. ia o bucatica de lamaie si freaca-te bine pe picioare 1-2 minute.

| 009 a răspuns:

Ca sa ti se duca bronzul trebuie sa ti se duca un strat de piele asa ca:nu-ti mai hidrata pielea chiar asa bine, exfoiiazati partea in care vrei sa scapi de bronz

| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» a răspuns:

Ori te duci si bronzezi si partea de sus ori folosesti o lotiune sau crema exfolianta pe baza de argila(functioneaza de la prima aplicare)
poti face o crema exfolianta chiar la tine acasa:
amesteca un pic de malai cu o lingurita de miere si "freaca" zona bronzata pana pielea bronzata se cojest
Bye:*

| VanillaBear a răspuns:

Acum cateva zile o fata mi-a aratat ca a incercat sa se epileze cu ceara pe picioare si i s-a luat bronzul.
Am vazut si chiar i se luase si era o mare diferenta dintre restul piciorului si acea portiune deci, stii ce sa faci big grin

xoxo Vanilla

| Krissa_2143 a răspuns:

Exfoliaza'te - ia niste zat de cafea da'te bine cu el pe pulpe si gambe si lasa'l asa vreo 5 minute, ajuta si la celulita big grin si il poti folosi pe tot corpu. apoi spala'te normal big grin

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Pai...bronzul sa stii ca se duce si la dus; sau daca te cojesti... o sa-ti treaca.winking Depinde cum te-ai bronzat; daca e un bronz frumos sau daca te-ai inrosit.happy Daca te-ai inrosit o sa te cojesti.Pa-pahappy

| mary123 a răspuns:

Atunci cand faci dus, incearca sa dai cu un burete un pic mai dur, sa te masezi un pic mai dur cu el, o sa ti se duca bronzul.

| sweety9girl a răspuns:

Buna! as vrea sa stiu ce metode ai folosit pentru bronzul de pe picioare? fiindca am aceiasi problema ca si tine, doar ca se cunoaste f tare. Ce as putea face pana maine? fiindca am nunta! :*