| stefania_1130 a întrebat:

Hi imi place mult rock-ul si as vrea sa devin rockerita cu ce sa ma imbrac? sfaturi va rog

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e totul numai de imbracaminte. unii te observa ca esti rockeritza si dupa felul cum privesi in jurul tau. as vrea foarte mult sa te ajut dar totul depinde doar de tine. imbracate in ceva simplu si care sa nu iasa foarte mult in evidenta. inca ceva parerea celor din jur nu trebuie sa te intereseze DELOC. ce daca ai 13-14 ani? pana la urma nimeni nu s-a nascut rocker si vei vedea...

86 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E trist.probabil esti si tu o copila care asculta avril. zice ca e cea mai mare rock-erita dar daca ai luat o cu manowar sau iron maiden ai terminat o. draga. uite un sfat.eu ascult rock si metal de 4 ani. dar problema ta e .nici nu stiu. wtf! ce sa mai zic.
in fine.lasa rock'ul.oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna stefania! parerea mea este sa te imbraci in negru adica toate hainele tale sa fie negre ps :sa asculti mult rock pe mine ma relaxeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce doresti tu ...rock rulz \m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai asta in sange si daca askult avril esti varza si privind imbracamintea nu stiu ce dracu sa-ti spun sa ai toate hainele negre si sa-ti placa lucrurile bizare eu pot spune cas o rocaritza cat se poate de originala dar am fost si satanista asaca nu stiu daca ai cam intre 12 si 13 ani nu mai pune intrebari tampite si uitate in juru tau si incepe sa-ti faci prieteni rockeri care sa te ajute ca sunt sigura ca te iau sub aripa lortonguetonguelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei ati dau un site de ambracaminte de rockeri/tze ca eu tot de acolo ma ambrac si sunt super marfa ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Be beauty in black.cum gandesti asa vorbesti. a fii rocker nu tine numai de faptul ca asculti rock.trebuie sa gandesti si comportate ca atare.haina face pe om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a deveni rokeritza trebuie sa te imbraci cum simti nu trebuie neaparat sa te imbraci exact ca un roker si a deveni roker trebuie sa parcurgi un drum lung sa intelegi exact mesajul pe care o melodie il are trebuie sa ai acel ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey la fel e si la mine ma ajuta cineva pls
Sa devin si eu rockerbig grin?
contactati-ma pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baaai oameni! Uite la ala "rockeri au un par mai nespalat si neingrijit". Acest site ma amuza incredibil de tare.Si la aia care cica a fost satanista.Pai ma tu stii ce inseamna sa fii satanist? Sau ce, ai purtat o pentagrama la gat si ai facut poze cu bretonul in ochi pentru hi5 (nu, dar tu nu esti emo!).

Pune mana si fa-ti o cultura muzicala intai si lasa-te de ~RoOoOcCk`xD ca nu pare a fi de tine.

P. S:Se scrie 'Hi'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cata prostie frate rolling eyes
da' om nu vrei sa devii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti place rock`ul => esti rockeritza raised eyebrows
era greu nu happy?
respectiv la imbracat, imbraca`te cu ce`ti place happy
daca iti place rock`ul inseamna ca n`ai gusturi rele si nu prea cred ca o sa iti iei o geanta cu hello kitty cu o emblema de tokyo hotel, o bluza roz pe care sa scrie: vreau f*tut, niste blugi cu niste floricele pe ei si niste shoes cu barbie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma amuza tipa care cica `a fost satanista`laughing
pai ma daca esti satanist asa te nasti, te nasti cu
asta in sange, nu e o moda: "ce tare sunt satanist!"
si maine: "nu`mi mai place ca`au ras astia de la
scoala de mine"...
daca esti satanist si vrei sa te lasi, doar faci inevitabilul
pentru ca nu poti sa te lasi
PENTRU CA ASTA ESTI raised eyebrows
adica e gen:
esti om azi, maine nu mai ai chef
si te imbraci ca extraterestru,
dar in interior tot om esti
e la fel happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa fii rocker adevarat trebuie sa te imbraci in negru geci de piele lanturi bratari, bocanci tricorui cu trupe daca vrei sa afli mai multe intra pe www.metalhead.ro ce ti-am zis eu e doar esentialul;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum mai depinde si de ce asculti...ca pe cei de la Tokio Hotel nu vei putea sa-i compari nici intr-o 100 de ani de aici incolo cu celebrii Queen. Iar in ceea ce priveste vestimentatia variaza ...ca nu te poti imbraca punk daca asculti Nightwish sau invers;)). Uite, www.bestial.ro;) intra aici si poate iti vei forma o idee cat de cat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Stefania. Eu sunt rockeritza si am 13 ani. Nu poti sa devii o rockeritza daca nu ai asta in sange. La mine in familie din generatie in generatie ( din partea tatei) se transmite chestia cu rokcul iar eu am devenit rockeritza pentru ca asta simt si ma cararacterizeaza cel mai bine. Pentru inceput daca asculti avril sau mai stiu eu ce alte prostii esti varza. Metallica, AC/DC astea sunt trupe de rock si na uneori mai merge si Tokio Hotel. Pai trebuie sa ai unghii negre, sa nu te imbraci complet in negru, atunci oamenii vor crede ca esti emo, combina rosu cu negru, si trebuie sa fi nonconformista. Bafta! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm. sa fii rocker nu inseamna numai sa te imbraci si sa asculti. daca asculti rock si te comporti ca un cocalar, mai bine las'o. cu ce sa te imbraci? pai iti spun cu ce ma imbrac eu: cu negru, lanturi multe (nu din alea de guta, de goldeanu') cu cap de mort, placute thinking, multe rupturi, bratari, manusi plasa, piele (eu de exemplu sunt innebunita dupa piele), plus ca depinde ce gen de rock asculti. daca asculti hardore, cam acelasi lucru. daca asculti metallica, nirvana, bon jovi, ac/dc, havy metal, rolling stones si beatles, black sabbath si inca o groaza, e cam genu' meu, deci sper ca ti-am fost de ajutor. daaca asculti forbidden society, si altii de genu'. e cam altceva. sper ca ti-am fost de ajutor, chiar daca m-am trzit cam tarziu. pupici :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa devii rockaritza trebuie sa:
1. Te imbraci in negru
2.Iti faci unghiile negre
3. Te machezi strident in negru
4. Porti shoes cu sireturi de culoare diferita (ex: roz-negru)
5.Bratari multe
6.Lant la blugi
7. Porti jampiere la maini sau manusi
8. Bretonul pe ochi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff.straight face a fi rocker nu inseamna ca te`ai nascut satanistrolling eyes in primul rand trebuie sa porti haine negre si sa le combini cu ceva rosu, acum depinde si ce asculti... f0rmatiile rock adevarate sunt AC/DC, Cradle of filth, Slipknot.si altelehappy. trebuie sa porti multe lanturi ca placute cap de mort diferite chestii care sa te reprezinte, p0rta manusi, bratari la mana.big grin.si frate faza ca satanististraight face stiti mkr ce inseamna.sau emo...cum am zis daca esti rocker nu esti emo sau satanist.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te imbraci in negru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te imbraci in negru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te imbraci in negru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu crezi ca daca te imbraci intr-un anume fel, gata, esti rockeritza. pai nu toti care se imbraca in costum, au burta, fac dezacorduri ingrozitoare si cunosc maxim 100 de cuvinte sunt parlamentari...scz nu am vrut sa fiu rautacios.pentru dreptul la replica id meu ditzaman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) fetito, rock-ul se simte, nu e doar pentru imagine! eu-s rockerita cam de o jumatate de an.am inceput usor cu formatii de si-rock si am continuat cu rock dur, black si death metal si scremo si ma imbrac in negru nu pentru impresie, ci pentru ca asa imi place si asa ma simt bine, ca sa ma diferentiez intr-un fel de restul pitzipoancelor de pe aici. oricum, daca tot continui cu ideea asta, succes pentru ca nu cred ca vei reusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbraca-te cum iti place dar ca sa arati ca o rockerita imbraca-te in rosu si negru blugi taiati daca ai tricouri cu trupe si chestii de genul crede-ma si eu sunt rockerita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm...pai daca vrei sa devi rockerita trebuie sa te imbraci in negru si bratari negre tot negrulaughing) mai pe scurt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa te imbraci.cu pantaloni putin mai largi si cu adidasi cu limba mare si pantaloni dupa limba de la adidasi.denisa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey. as vrea sa fiu si ioh o rockerita si nujh ca ke sa ma imbrak? id meu aly_alexandra5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ma intrebai ce sa asculti, scriam 2 pagini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre sa faci ce face un rocker adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce sa te imbraci? ca o rockerita! cum?!