Pai ai putea sa te bronzezi la vara ca si eu am patit asta sau daca nu mai ai rabdare foloseste fond de ten... nu e nici o rusine da daca sunt pe maini mai bine nu folosesti ca o sa se ia cand te speli dar o sa treaca de la sine si daca nu trec asteapta sa vina vara si bronzeaza-te
Vezi-ti de treba ta. NU am intrebat baietii. Ti-e clar?
aoleu ai bagat frica in mine. Tu esti necajita pe noi sau ce? Toata lumea are voie sa raspunda.
Sărut mîînile Cameliuța, scuze dacă deranjez, cîti ani are motănelul, si ce rasă este. Referitor la zgîrieturi foloseste o cremă hidratantă, si reparatoare, ceva cu glicerină, lapte si miere. Sănătate.
Deoarece asa face un bărbat, te deranjează că ti am spus Cameliuța? Dar nu mi ai răspuns la intrebarea mea. Ai putea te rog să i mi răspunzi? Multumesc, sau vă multumesc stimată doamnă Camelia, săru mîinile.
Da pisica mea nu are nici macar un an si nu stiu ce rasa este. Acum esti multumiit? Si nu sunt doamna! Daca vrei poti sa imi spui domnisoara, dar nu doamna!
Bună, dar de ce esti asa nervoasă? Acolo scria că esti născută in 1972, acum că esti in 2001, care este adevărul?
Bună, asa mi s părut, scuze, si o zi frumoasă