Eu zic ca arati bine asa cum esti. Dar sunt si de parere ca atata timp cat pe creier ti s-a fixat un defect, de care vrei neaparat sa scapi, trebuie sa faci ceva, pentru ca asta te va urmari mereu si niciodata n-o sa ai cu adevarat incredere in tine. Cel putin asa e la mine si eu sunt perfectionista. Daca doresti sa mai slabesti cateva kg, timp de o saptamana poti manca mai multe fructe si legume, o sa vezi efectul imediat + niste exercitii fizice. In cazul vergeturilor, am auzit ca uleiul de masline e bun si poti incerca, de ce nu, o crema speciala de la farmacie.
Dupa spusele tale si eu cred ca tipul e cel potrivit si iti urez multa bafta. Ca un ultim sfat de incurajare, gandeste-te ca nu numai tu ai defecte, ci si el, asa ca invatati sa va apreciati reciproc!
Multa bafta!; x
Eu consider ca esti normala esti draguta eu zic ca merita si ca acel om este un norocos
Nu esti grasa deloc! si nu iti face griji cu privire la vergeturi.chiar tu ai zis ca tipul e de treaba, ca gaseste lucrurile bune la orice femeie.nu iti face griji pentru un mic defect! cu totii avem.fii mai increzatoare si daca crezi ca este omul potrivit fa-o. sper ca te-am ajutat. funda\?
Mai ai? ..Arati bine! Fara grija! Majoritatea fetelor au vergeturi sau celulita si ma indoiesc ca prietenul le refuza..Incearca sa faci putin sport, alergare..sau incearca o crema de la farmacie.Merge grozav cu un masaj.sal
Scumpo, daca asta simti inseamna ca el e omul potrivit! Nu ai de ce sa fi complexata de vergeturi pentru ca sunt catalogate drept acele "detalii neimportante"pentru un baiat.Chiar crezi ca va fi indignat de acest mic detaliu? eu nu cred Si nu te mai minti singura ca esti grasa ca nu esti! Stiu, in general, noi fetele, avem tendinta de a ne subaprecia majoritatea. dar invata sa treci peste acest pas, fi mai increzatoare in tine!
Ti-as spune parerea in calitate de prieten pe TPU dar nu mai sunt pozele pe blog :p...
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: