Eu am versiunea JS 2.0 dar i-am primit cadou de la prietenul meu si pentru ca i-au placut si lui foarte mult o sa ii comand de pe site-ul ala.
Eu am vorbit cu ei pe FB sa intreb daca ii pot aduce pe comanda si in cat timp, iar ei mi-au raspuns destul de repede, transportul costa 20lei si vin in 2 saptamani, plata la primire.
Nu stiu cat de serios este site-ul, dar FII ATENT! Site-ul urban-shoes.ro nu este acelasi cu urbanshoes.ro si am vazut foarte multe pareri negative de la cei care au cumparat.
Mult noroc!
Apropo ce oferta buna ce i-au ieftinit, lucky you
Umm. Care este fb lor? Si despre care ai vazut pareri negative? urban-shoes sau urbanshoes ?
Am vazut pareri negative la urban-shoes.ro
Fb este exact numele lor adica UrbanShoes.
Eu am cumparat de la urbanshoes.ro 3 perechi in total pana acum si am fost foarte multumit, s-a livrat la timp, comunicarea a fost buna. Produsul a fost autentic de fiecare data, stiu asta fiindca unchiul meu lucreaza la Adidas. Tot ce as avea de reprosat este ca s-au decis sa isi faca cutii personalizate Urban Shoes si nu mai trimit in cutia originala a produsului, dar nu pot spune ca asta este o problema pentru mine. De la urban-shoes.ro nu am cumparat niciodata, dar am inteles ca nu sunt totuna.
Plus de asta, pe urbanshoes.ro au si reduceri mai tot timpul. Eu cumpar cand mai prind cate o oferta, nu imi permit sa dau 350 lei pe o pereche de incaltaminte.