Bunaaa :X
hei eu mi-am luat o camasa in carouri cu o vesta neagra si niste blugi lejeri + niste balerini simpatici negrii :X mi-am lasat parul pe spate, indreptata cu placa si tapetata putin pentru volum :X un pic de rimel si putin luciu de buze :X
sper ca te-am ajutata :X
Invierea Domnului Iisus este un evenimen foarte cool, asa ca imbraca-te cat mai cool cu putintza Imbraca-te decent, ca nu e vreun eveniment monden!
Daca vrei sa mergi la biserica, clar trebuie sa fie ceva curat, aranjat si sa nu aiba vedere la partile intime)
Nu esti o crestina adevarata. Te preocupi de aspectul exterior si nu de valorile spiritului.
Cat despre imbracaminte, sugerez haine.
Eu mi-am luat un tricou roz si peste o camasa albastra, niste blugi mai largi sa tenesi. Si mi-am lasat parul desfacut pe spate sper ca am ajutat!
Da ce zici de un costum de baie si niste papuci (nu uita sa-ti iei crema de plaja ca e posibil sa te arzi de la lumanari)
Poti sa te imbraci cu niste blugi o bluza normala si comoda si o geaca calduroasa s-ar putea sa lie racoare!
O fusta tutu si un corset animal-print...ce intrebare e asta? normal ca trebuie sa fii cat mai simpla