Si mie mi se intampla exact ca tine iarna. Pentru mine, orice crema de maini este buna pe timp de iarna si sincer sa fiu, nici nu cred ca ar conta ce fel de crema de maini este.
Buna! Iti recomand o crema pe care eu am folosit-o din dorinta de a o testa, dar adevarul e ca am ajuns sa ma indragostesc de ea, este vorba despre crema de maini : Cicaplast Mains de la brand-ul La Roche Posay pe care il gasesti in farmacii ( uneori si cu reducere de pret ). Cat timp am folosit crema am observat un efect de bariera in jurul pielii mainilor, de asemenea pielea a devenit mai fina, iar continutul cremei a fost usor absorbit in piele. Cred ca este pana acum una dintre cele mai bune creme pe care le-am incercat. Poti cauta recenzii legat de ea, ca mai apoi sa ti-o achizitionezi. Daca totusi nu vrei sa investesti mult intr-o banala crema de maini exista si alte alternative iar aici ma refer la lotiunea de corp de la Elmiplant care se numeste : Supreme Hyaluronic, din titlu iti dai seama ca aceasta crema contine acid hyaluronic care are proprietatea de a-si absorbii de 1000 de ori propriul volum, hidratand in profunzime. Eu pe aceasta o folosesc zi de zi iar mainile mele par sa imi multumeasca dupa fiecare utilizare. Alte brand-uri care au creme special create pentru problema ta sunt : Bioderma, Avene si CeraVe, toate au produse special create pentru problemele pielii uscate si crapate.
Problema asta tine de hidratare. Incearca sa bei mai multa apa.
Beau şi iarna la fel de multă apă ca şi vara.Nu asta este problema.Am pielea sensibilă.
Bunica mea si-a rezolvat problema "taraneste": si-a uns mainile dimineata cu smantana sau unt de vaca.
Cand a iesit afara, purta manusi.
O cremă foarte bună de mâini și ieftină mi se pare cea de la farmec cu glicerină, are capac portocaliu parcă. e foarte grasă și hidratantă
Buna,
Stiu cum este, am aceeasi problema. Iarna mi se usuca atat de tare mainile incat imi crapa pana imi da sangele. Am incercat nu stiu cate variante de creme de maini, dar cu greu faceau fata la ceea ce aveam eu. Insa, am descoprit alta, mi-a trimis-o cineva din afara, insa este extrem de buna pentru pielea mea crapata.
Ma dau seara la culcare cu ea si a doua zi chiar mi se inchid crapaturile si e mult, mult mai bine.
Este vorba despre aceasta crema: https://bit.ly/2Ih8AHJ. Pe mine m-a salvat de atatea ori pentru ca efectiv aveam si dureri de la crapaturi. Nici o crema nu a avut efect cum a avut asta. Daca ai posibilitatea sa faci rost de ea, ia-o, nu vei regreta.