| LaviniuA a întrebat:

Imi puteti recomanda o masina de tuns barba va rog? Vreau sa-i iau una noua lui taica-miu. Ceva la 300-500 lei.
Asta pe care o are a inceput sa nu mai tunda bine. Scade mereu turatia motorasului si apoi se opreste.
Mersi

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca masina de tuns este cu baterie reincarcabila, atunci ori nu este suficient de incarcat, ori trebuie schimbata bateria (costa maxim 50-60 lei, cu manopera impreuna).

| LaviniuA explică (pentru Bula):

Nu am gasit baterii de genul asta. Ceea ce am gasit sunt prea mari si nu incap in aparat.

Bula
| Bula a răspuns (pentru LaviniuA):

Cauta pe internet, dupa modelul /capacitatea bateriei sau la magazine de piese si componente electronice.
.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Un trimmer de la JRL, american, profesional, taie de zici ca e brici de frizerie.

| NLS a răspuns:

Https://www.amazon.de/......084QZ7B1C/ tag=googshopde-21&linkCode=df0&hvadid=447497873725&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5564373809704780992&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9042066&hvtargid=pla-898321945919&psc=1&th=1&psc=1

Babyliss Men 21 in 1 multi trimmer

Am setul asta din 2020 de la începutul pandemiei.
Bateria ma tine în jur de 150 minute.
Am avut Remington mai demult, si ultima a fost Braun.
Remington sunt de rahat toate, iar la Braun se ducea repede sita, asa ca am zis ca trec la ras din acela milimetric (adica nu mai folosesc aparate care iau foarte fin).

Daca dorește sa ia firul pana la rădăcină, investește în Braun, seria 5000 sau 7000.

Cauta despre Babyliss oricum, si cauta și alte produse de la ei.
Sunt câteva clase peste Braun, fac parte din mărcile premium folosite în saloane.