anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi recomandati un epilator bun? In afara de Philips lumea. In ultimul timp am facut alergie la ceara, iar momentan medicul dermatolog nu imi recomanda sa incep sesiunile pentru epilarea definitiva. Va multumesc.

6 răspunsuri:
| Anonima975 a răspuns:

Ai putea sa folosești bic-ul. E cel mai puțin dureros și rapid

| bmerry a răspuns:

Epilatoarele nu sunt bune, chiar dacă par practice. Ceara încălzește pielea și deschide porii, făcând procesul de epilare mult mai sănătos. Epilatorul nu preincalzeste pielea, firul este smuls pur și simplu, rădăcina nu este înlăturată de cele mai multe ori, iar acest lucru facilitează creșterea firelor pe sub piele, ceea ce este inestetic și nesănătos. Eu ți-as recomanda sa încerci și alte tipuri de ceara. Nu știu cu ce tip de ceara te epilai tu din moment ce ai făcut alergie, dar dacă cea de unica folosință nu îți face bine, încearcă sa te epilezi cu ceara refolosibilă sau cu ceara de zahăr (care este și mai puțin dureroasa).

| BlackRaven45 a răspuns:

Ok, poate o sa para ciudat ca propun asta, dar ai putea sa incerci sa caramelizezi niste zahar si sa il folosesti in loc de ceara. Sau ai putea sa folosesti alti subtituenti. Sau ai putea sa folosesti lamele de ras pana vei putea sa incepi epilarea definitiva.

| Adry05 a răspuns:

Unul special nu știu să-ți zic dar recomand firma Braun

| Paula2018 a răspuns (pentru bmerry):

Crede-ma, ma epilez de 4 ani cu ceara, stiu beneficiile. Am o perioada in care nu mai pot face asta, am incercat toate variantele, de aceea cer recomandare pentru un epilator pentru ca nu am mai folosit de mult timp si nu mai stiu care e ok.

| bmerry a răspuns (pentru Paula2018):

Îmi pare rău, in acest sens nu te pot sfătui sad. Sper sa-ți rezolvi problemele curând. Sănătate!