Apai depinde de parul tau, pe care deja ar trebui sa il cunosti.
Eu de exemplu dupa ce ma tund, dupa 2-3 saptamani e din nou indesit, din nou plin de volum ca asa am eu parul.
Dupa cred ca depinde si de samponurile pe care le folosesti. Daca folosesti vreo masca de par cu ulei sigur va sta mai bine si nu infoiat din cauza volumului.
Insa de obicei, in 1-2luni parul o ia din nou razna si trebuie tuns
Da,dar eu l am filat, și regret, aveam un par foarte des și aș vrea să mi se indeseasca repede la loc
Poti doar sa astepti si sa ai cat mai multa grija! Incearca timp de doua luni sa nu l usuci cu feonu sa nu folosesti placa adica sa nu il arzi sa nu bagi vopsea si vei vedea rezultate bune.
Daca nu folosesti, cumpara ti o masca buna pentru par insa o cumperi pentru parul tau. Gen daca ai par uscat o iei pentru par uscat daca e cret la fel daca e lins la fel s-a.m.d
Parul creste intre 1-1.5 cm pe luna, ceea ce inseamna ca dupa un an, ar trebui sa il ai cu 12-15 cm mai lung. Insa ce nu stiai despre el este ca se dezvolta mai repede vara decat iarna si ca acestea sunt valori generale, in principiu. Totusi, trebuie sa urmezi o dieta echilibrata si sanatoasa, sa aplici retete pentru crestere rapida a firului si sa te preocupi de starea pe care o are pielea capului. Un scalp sanatos si hidratat insemna un par frumos.
Daca vezi ca stagneaza, inseamna ca ai probleme pe interior, posibil hormonale, lipsa de vitamine, de alimentatie ori stresul cel mai inamic al sanatatii ori alti factori, conteaza foarte mult acestea.
DaciaRomania întreabă: