| Roncea_Oana_1980 a întrebat:

În ce magazin mai pot găsii in afara de Jumbo elestice din cauciuc negre pentru coafura parului?
Am mai cumpărat și din alte magazine dar nu sunt bune deloc, smulg firele de par.
Va mulțumesc.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca stii ca au in Jumbo, de ce nu cumperi de acolo? Mergi si cumpără, numai căuta ca nu vei gasi in alta parte, faci un efort si te duci pana in Jumbo.

| theoutcaste a răspuns:

Toate elasticele din cauciuc smulg parul. De ce nu iti iei un scrunchies sau unele din materiale mai putin agresive?

| Roncea_Oana_1980 explică (pentru theoutcaste):

Nu toate elasticile din cauciuc smulg parul, cele din Jumbo nu smulg firele de par dar din păcate jumbo este mult prea departe de zona în care locuiesc.
Mulțumesc frumos pentru mesajul trimis.

Weekend plăcut!

| Roncea_Oana_1980 explică:

CristiDinBucuresti
Nu îmi place sa despic firul în patru. Am întrebat simplu și clar în ce magazine se mai găsesc elastice din cauciuc precum cele din jumbo. Magazinul jumbo nu este în zona mea și nu pot sa ma deplasez atât de departe pentru ca am probleme locomotorii.
Sunteți mulțumit de răspuns acum de ce nu cumpăr din magazinul Jumbo? Ma așteptăm ca răspunsul sa vina din parte a unei femei /fete și nu din partea unui barbat/ băiat care nu are nicio legătură cu coafarea parului referitor la d-re.

O zi buna!