| Mademoiselle18 a întrebat:

In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru categorie laughing chiar nu am stiut pe care sa o aleg.Intrebarea este:cum as putea scapa de punctele negre? Pentru restul cosurilor folosesc o crema/unguent si o solutie, ambele cumparate de la farmacie.M-au ajutat sa scap de majoritatea cosurilor insa punctele negre nu dispar nicidecum.Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| corny04 a răspuns:

Buna happy

Eu am aceeasi problema cu punctele negre si folosesc crema de curatare Clean&Clear pentru puncte negre

Eu ma impac foarte bine cu ea, iar dupa ce o folosesc ma dau cu solutie tonica si imi face tenul mai fin big grin

Sper sa te ajute!

| Mademoiselle18 explică (pentru corny04):

Multumesc :* cred ca o s-o incerc.

9 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
1.Categoria este buna!
2.Foloseste tratamente simple si naturale!

| Rawwrr a răspuns:

Buna. Sigur nu te sfatuiesc sa te dai cu pasta de dinti pe fata! Aceasta iti va usca cosurile, doar atat. happy Si eu sun in aceeas dificultate, azi mi-am cumparat ' Zynerit ' de la farmacie. Am auzit ca are rezultate spectaculoase. big grin deci, te sfatuiesc sa il cumperi si tu. O prietena de-a mea si-a cumparat si dupa cateva saptamani s-au retras punctel e nergesi acneea. Am mai auzit ca si urina proprie ajuta, dar nu am incercat. laughing Mult succes si bafta!

| Rawwrr a răspuns (pentru Rawwrr):

Sunt, punctele negre *

| Mademoiselle18 explică (pentru Rawwrr):

Flolosesc deja Zynerit happy este foarte bun.Acneea a disparut aproape complet dar nu ma ajuta cu punctele negrestraight face Oricum multumesc :* si despre urina nici nu incape discutia laughing

| EmaTanase a răspuns:

Pai ai putea merge la farmacie sau sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a face un tratament big grin.Eu
te sfatuiesc sa mergi mai bine la farmacie sunt unele preparate care fac minuni cu punctele negre happy Succes :*

| EuCeaANiumanui a răspuns:

Ce unguent folosesti pentru cosuri?

| brayla a răspuns:

Incearca si alte cremuri!

Întrebări similare