Buna
Eu am aceeasi problema cu punctele negre si folosesc crema de curatare Clean&Clear pentru puncte negre
Eu ma impac foarte bine cu ea, iar dupa ce o folosesc ma dau cu solutie tonica si imi face tenul mai fin
Sper sa te ajute!
Multumesc :* cred ca o s-o incerc.
Buna. Sigur nu te sfatuiesc sa te dai cu pasta de dinti pe fata! Aceasta iti va usca cosurile, doar atat. Si eu sun in aceeas dificultate, azi mi-am cumparat ' Zynerit ' de la farmacie. Am auzit ca are rezultate spectaculoase. deci, te sfatuiesc sa il cumperi si tu. O prietena de-a mea si-a cumparat si dupa cateva saptamani s-au retras punctel e nergesi acneea. Am mai auzit ca si urina proprie ajuta, dar nu am incercat. Mult succes si bafta!
Flolosesc deja Zynerit este foarte bun.Acneea a disparut aproape complet dar nu ma ajuta cu punctele negre Oricum multumesc :* si despre urina nici nu incape discutia
Pai ai putea merge la farmacie sau sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a face un tratament .Eu
te sfatuiesc sa mergi mai bine la farmacie sunt unele preparate care fac minuni cu punctele negre Succes :*