Buna
Eu am aceeasi problema cu punctele negre si folosesc crema de curatare Clean&Clear pentru puncte negre
Eu ma impac foarte bine cu ea, iar dupa ce o folosesc ma dau cu solutie tonica si imi face tenul mai fin
Sper sa te ajute!
Pai ai putea merge la farmacie sau sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a face un tratament .Eu
te sfatuiesc sa mergi mai bine la farmacie sunt unele preparate care fac minuni cu punctele negre Succes :*
Buna. Sigur nu te sfatuiesc sa te dai cu pasta de dinti pe fata! Aceasta iti va usca cosurile, doar atat. Si eu sun in aceeas dificultate, azi mi-am cumparat ' Zynerit ' de la farmacie. Am auzit ca are rezultate spectaculoase. deci, te sfatuiesc sa il cumperi si tu. O prietena de-a mea si-a cumparat si dupa cateva saptamani s-au retras punctel e nergesi acneea. Am mai auzit ca si urina proprie ajuta, dar nu am incercat. Mult succes si bafta!
Flolosesc deja Zynerit este foarte bun.Acneea a disparut aproape complet dar nu ma ajuta cu punctele negre Oricum multumesc :* si despre urina nici nu incape discutia