| Anaasstasssssiaa a întrebat:

In Septembrie urmează majoratul meu și sinceră sa fiu, am emoții. Emoții pentru faptul ca dacă nu ma descurc să duc acest eveniment la bun sfârșit, dacă o sa am emoții încât sa leșin… sunt o persoană foarte deschisă, sociabilă, îmi place să ma distrez, să îmi fac prieteni noi, însă, sunt și lucruri care ma sperie oarecum… sau mai mult de atat, îmi implementează niște gânduri negative.

Am avut și o perioada in care am fost cam anxioasa datorită unor probleme de sănătate, carențe in organism și am avut niște amețeli, dar am făcut analizele și m-am tratat, am depășit oarecum situația, am început sa ies, sa ma distrez, deoarece eram foarte speriata atunci și nu doream sa ies, sa nu aud de petreceri sau ieșit in natura, orice lucru care ma făcea sa ies din casa.

Dar am depășit, cu voință și cu multă răbdare cu mine. Dar a mai rămas un singur obstacol, majoratul, care ma face sa ma cam stresez, deși îmi doresc mult sa ma distrez cu prietenii.

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Inteleg ca este un eveniment important pentru tine dar totusi este vorba de un majorat, nu nunta. Nu ai de ce sa te stresezi atat de tare. Daca ai ceva lucruri de facut inainte, fa o lista ca sa nu uiti si ca sa te simti mai stapana pe situatie. Daca te stresezi in halul asta o sa ajungi sa nu te distrezi deloc.

21 răspunsuri:
| IhNomUhNitPARIS a răspuns:

Ia magne b6 3 săptămâni, doua pastile pe zi, una dimineața, una după masa, și consuma 2-3 saptamini ceai kambocha sau ceai de sunătoare, poți face asta de 4 ori pe an cu mici pauze.

| Catrice a răspuns:

Nu trece stresul dacă pui aceeași întrebare de 100 ori, dimpotrivă.

| darrio2007 a răspuns:

Si care e intrebarea?

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Până la urmă care e problema ta? Oricum generația voastră este una de leșinați și ofensați.
laughing

| anonimg a răspuns:

Dar poți să nu îți serbezi vârsta. Sau îți iei 1-2 prietene la o terasă și ai scăpat de emoții.

| Anaasstasssssiaa explică (pentru Catrice):

Și o sa mai pun. Exista probleme cumva?

| Anaasstasssssiaa explică (pentru Aasdfghj):

Mulțumesc din suflet. happy

| Anaasstasssssiaa explică (pentru SmaraldAlbastru):

Dacă erai tu mai matur decât,, generația asta", nu lăsai un astfel de comentariu. Rusine ție! :*

| Anaasstasssssiaa explică (pentru anonimg):

Problema e ca am planificat petrecerea… doar ca am emoții, nu știu cum sa fiu puțin mai puternică.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Cu placere!

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Semeni leit cu părinții tăi. laughing

| BuLaNNNeL a răspuns:

Păi dacă majoratul îți face rău, nu-l mai organiza?!
Știi cum arătau majoratele mai demult? laughing Luam o naveta de bere, ne adunam prietenii și aia era. Acum majoratele zici că-s nunti.
Bănuiesc că aici e și problema ta, nu e o simpla festivitate, nu? E ceva mai grandios.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru SmaraldAlbastru):

Ai dreptate!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Daca erai mai matura nu puneai intrebarea de 4 ori. Uita-te la conditiile de pe TPU si ai sa vezi ca asta se numeste spam.

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru Salontanul):

Corect. De lunde atâta maturitate? Ăștia abia știu să își lege șireturile. happy

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru SmaraldAlbastru):

laughing

| Julyisbarsoanu a răspuns:

Stai liniștită că nu o sa te doară. Însă ai grija sa nu te filmeze cineva

| Catrice a răspuns (pentru Anaasstasssssiaa):

Da,se numește spam și e interzis.

| Anaasstasssssiaa explică (pentru BuLaNNNeL):

Doresc ceva modest, elegant, nu-mi plac lucrurile extravagante și majoratele făcute pentru câștighappy

| Anaasstasssssiaa explică (pentru Salontanul):

Și? Simți că îmi pasă? crying of, ce tragedie

| Anaasstasssssiaa explică (pentru Julyisbarsoanu):

La ce anume te-ai referit?