Buna! Inteleg ca este un eveniment important pentru tine dar totusi este vorba de un majorat, nu nunta. Nu ai de ce sa te stresezi atat de tare. Daca ai ceva lucruri de facut inainte, fa o lista ca sa nu uiti si ca sa te simti mai stapana pe situatie. Daca te stresezi in halul asta o sa ajungi sa nu te distrezi deloc.
Ia magne b6 3 săptămâni, doua pastile pe zi, una dimineața, una după masa, și consuma 2-3 saptamini ceai kambocha sau ceai de sunătoare, poți face asta de 4 ori pe an cu mici pauze.
Până la urmă care e problema ta? Oricum generația voastră este una de leșinați și ofensați.
Dar poți să nu îți serbezi vârsta. Sau îți iei 1-2 prietene la o terasă și ai scăpat de emoții.
Dacă erai tu mai matur decât,, generația asta", nu lăsai un astfel de comentariu. Rusine ție! :*
Problema e ca am planificat petrecerea… doar ca am emoții, nu știu cum sa fiu puțin mai puternică.
Păi dacă majoratul îți face rău, nu-l mai organiza?!
Știi cum arătau majoratele mai demult? Luam o naveta de bere, ne adunam prietenii și aia era. Acum majoratele zici că-s nunti.
Bănuiesc că aici e și problema ta, nu e o simpla festivitate, nu? E ceva mai grandios.
Daca erai mai matura nu puneai intrebarea de 4 ori. Uita-te la conditiile de pe TPU si ai sa vezi ca asta se numeste spam.
Corect. De lunde atâta maturitate? Ăștia abia știu să își lege șireturile.
Stai liniștită că nu o sa te doară. Însă ai grija sa nu te filmeze cineva
Doresc ceva modest, elegant, nu-mi plac lucrurile extravagante și majoratele făcute pentru câștig