Ii poti stoarce cand au varful galben. Dar posibil sa iti ramana semne. Mai ales pe fata.
NU le stoarce. Si eu am aceeasi problema si le storceam, acum am cicatrici. Incearca remedii naturale http://www.eva.ro/......44429.html
Iti mai recomand apa de orez(speli orezul, il pui in apa si il lasi 24 ore, maxim). Se spune ca este unul dintre cele mai bune remedii pentru acnee. Aceste cosuri sub piele se numesc pustule care sunt dureroase, pune o bucata de gheata intr-un tifon apoi tine-l pe "cos". Ca sa scapi de cosuri iti recomand Advantan. Este foarte bun, mi-au disparut din cicatrici si nu imi mai ies asa de multe cosuri. Acum nu stiu, poate sa fie din cauza schimbarilor hormonale, a adolescentei. Ai grija de ten si incearca remediile naturale care sunt eficiente. Sper ca te-am ajutat!
De la Advantan m-am ales cu dermatită cortizonică( plus altele, dar asta e cel care a agravat ).
Sunt 3 ani de atunci și încă mai am.
Pentru răspunsul ăsta am să-ți dau raport.
Este adevarat, nu toti avem acelasi tip de piele. Mie mi-a mers la fel si altor cunostinte. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar nu eu l-am facut ca sa am vreo vina. Daca vrea poate sa nu il foloseasca.
Foloseste Zineryt. intr-o saptamana nu o sa mai ai nimic iti garantez il gasesti la farmacie in jur de 30 lei
deeeaa819 întreabă: