| Mariiuca112 a întrebat:

In vara asta am banchetul de clasa a 4 a si nu stiu cu ce sa ma imbrac si cum sa ma machiez, funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| EmaEmax a răspuns:

Poti incerca o rochita scurta intr-o culoare pastelata pe care s-o combini cu niste sandale comode.Ca accesorii, iti poti pune un lantisor simplu cu un pandantiv frumos si o bratara sau niste cercei finuti.
De machiaj nu prea ai nevoie la varsta ta dar cred ca e de ajuns un rimel maro si putin luciu de buze.
Distractie placuta la banchet!

12 răspunsuri:
| AlexandruChiser a răspuns:

Tu in clasa a4a te machiezi? straight face

| BluishAngel a răspuns:

Banchet de clasa a4-a? Te machiezi la 10-11 ani? straight face Uauu...
Ma rog, daca ai fii putin desteapta ai mentiona culoarea ochilor si a parului ca sa te ajute cineva...No comment

Răspuns utilizator avertizat
| uAme a răspuns:

Pai incearca o rochie mov, cu volane. Machiajul:rimel negru (sau daca vrei mov, gasesti pe site-ul Lady's), fard mov di o bratara mov. Pantofii i-ai gri sau tot mov cu imprimeu leopard. Mult succes!

P.S.big grinaca vrei o rochie super, fa-o la comanda. De exemplu, alege partea de sus a rochiei de un mov inchis iar volanele un mov mai deschis. Pantofii ia-i aceeasi culoare cu partea de sus a rochiei.

| LeMousiqe a răspuns:

De nu o zis la copii asa! Q!

| uAme a răspuns (pentru AlexandruChiser):

Asta vroiam sa-ntreb si eu. Da' las-o, ca e o ocazie mai speciala, desi eu uram machiajul intr-a patra. Acum il urasc la fel de mult, dar imi plac luciurile de buze cu gust de piersica! :*

| Mariiuca112 explică (pentru AlexandruChiser):

Da,probleme?

| Mariiuca112 explică (pentru BluishAngel):

Ochi caprui, par castamiu-blondin

| AlexandruChiser a răspuns (pentru Mariiuca112):

Esti cam artagoasa pentru varsta ta. In fine, nu ma intereseaza. Good luck with your make-up happy And have fun

| Acaikus a răspuns (pentru AlexandruChiser):

Iti dai seama ca la varsta ei trebuie sa foloseasca translate ca sa inteleaga ce-ai scris tu acolo nu?laughing daca stie ce-i ala translate...

| Mariiuca112 explică (pentru Acaikus):

A spus noroc cu make-upul tau.Sa ai distractie. Ceva de genu asta.