Bershka my ass. Vrei la 140 sa te tina doi ani? Ia de la Decathlon, cam alta solutie nu gasesti. Cu ceva noroc, poate prinzi reduceri la S-Karp sau Marelbo.
Salut, te țin doi ani dar gen dacă mergi zi de zi cu ei și nu ii întreții îți dai seama ca se fac urâți
Pai cam cat m-ar tine daca i-as purta de vreo 3 ori pe saptamana la scoala? Adica e pret bun la adidas misto, si e magazin cunoscut.
Bai, voi sinteti patetici cu rahaturile voastre de incaltari. Eu am avut niste pantofi gen adidas jos de-aia hardcore pe care i-am purtat cam 7 ani in toate anotimpurile, de la -25 la +35, de la mare la munte, si cand au cedat s-a rupt efectiv talpa in doua. Aia in Spania erau cam 120 EUR perechea, la noi nu se gasesc. Inclusiv s-a trecut cu masina peste piciorul meu fara sa patesc nimic - nu a fost ceva intentionat, ci accidental. Niste jeguri "de marca" de 3 ori pe saptamana la scoala e posibil sa nu reziste nici macar un an. Tu vrei ceva bun si comod, doar sa fii inca una dintre oile cu Jordani in picioare? Decathlon si S-Karp iti ofera garantie ca lumea la incaltari - majoritatea lor, cel putin. Plus ca 150 RON e cam limita de jos a ceea ce merita sa pui in picior si nu o sa te rupa in bucati. Crede-ma ca am patit de mai multe ori sa plec la Decathlon fixat pe ceva de sub 100 RON si intr-un final sa cumpar produs de cel putin 150. Adidas "original" de 140 RON, purtat mai mult de 3 ore? Pai o sa te rupa in bucati ala la picioare sau/si o sa puta de nu sta nici naiba linga tine!
Eu te inteleg, dar S karp si decathlon nu au adidasi deloc eleganți. Sunt sport. Eu vreau ceva mai frumos. Am avut si incaltaminte din piele din China Shop la 70 lei si m au tinut 1an si chiar i am purtat. De aia zic. Astia de la Bershka nu sunt o firma anume gen Nike, Puma. Sunt simpli, mai eleganți. Nici nu imi permit sa dau mai mult
Auzi tu, eleganti. Cunosc oameni de 3-5000 EUR pe luna care se imbraca de la Decathlon. Nu santieristi, ci pur si simplu oameni cu spirit practic. Daca nici aia de la S-Karp nu arata bine, sa avem pardon. Ia-ti de la Bershka, dar nu veni sa ne zici dupa 2-3 luni ca s-au dus naibii.
Elisabeta1maria întreabă: