| KaanNoah a întrebat:

Incaltamintea de pe Bershka ( in jurul pretului de 140 lei ) e calitativa? Adica sunt rezistenti? Ma tin 2 ani?

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Bershka my ass. Vrei la 140 sa te tina doi ani? Ia de la Decathlon, cam alta solutie nu gasesti. Cu ceva noroc, poate prinzi reduceri la S-Karp sau Marelbo.

| Eduard198 a răspuns:

Salut, te țin doi ani dar gen dacă mergi zi de zi cu ei și nu ii întreții îți dai seama ca se fac urâți

| KaanNoah explică (pentru Eduard198):

Tu ai avut? Daca ai avut, cat te au tinut? Ca e pret bun la adidasi misto la ei pe site

| KaanNoah explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai cam cat m-ar tine daca i-as purta de vreo 3 ori pe saptamana la scoala? Adica e pret bun la adidas misto, si e magazin cunoscut.

| Eduard198 a răspuns (pentru KaanNoah):

Pai ma țin și acum și au 3 ani dar cred ca ii folosesc de 2 ori pe luna, te rog sa îmi dai funda dacă am fost de ajutor, și app toată treaba e sa ii întreții

| baru a răspuns:

Merita, dar putini bani.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru KaanNoah):

Bai, voi sinteti patetici cu rahaturile voastre de incaltari. Eu am avut niste pantofi gen adidas jos de-aia hardcore pe care i-am purtat cam 7 ani in toate anotimpurile, de la -25 la +35, de la mare la munte, si cand au cedat s-a rupt efectiv talpa in doua. Aia in Spania erau cam 120 EUR perechea, la noi nu se gasesc. Inclusiv s-a trecut cu masina peste piciorul meu fara sa patesc nimic - nu a fost ceva intentionat, ci accidental. Niste jeguri "de marca" de 3 ori pe saptamana la scoala e posibil sa nu reziste nici macar un an. Tu vrei ceva bun si comod, doar sa fii inca una dintre oile cu Jordani in picioare? Decathlon si S-Karp iti ofera garantie ca lumea la incaltari - majoritatea lor, cel putin. Plus ca 150 RON e cam limita de jos a ceea ce merita sa pui in picior si nu o sa te rupa in bucati. Crede-ma ca am patit de mai multe ori sa plec la Decathlon fixat pe ceva de sub 100 RON si intr-un final sa cumpar produs de cel putin 150. Adidas "original" de 140 RON, purtat mai mult de 3 ore? Pai o sa te rupa in bucati ala la picioare sau/si o sa puta de nu sta nici naiba linga tine!

| KaanNoah explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu te inteleg, dar S karp si decathlon nu au adidasi deloc eleganți. Sunt sport. Eu vreau ceva mai frumos. Am avut si incaltaminte din piele din China Shop la 70 lei si m au tinut 1an si chiar i am purtat. De aia zic. Astia de la Bershka nu sunt o firma anume gen Nike, Puma. Sunt simpli, mai eleganți. Nici nu imi permit sa dau mai mult

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru KaanNoah):

Auzi tu, eleganti. Cunosc oameni de 3-5000 EUR pe luna care se imbraca de la Decathlon. Nu santieristi, ci pur si simplu oameni cu spirit practic. Daca nici aia de la S-Karp nu arata bine, sa avem pardon. Ia-ti de la Bershka, dar nu veni sa ne zici dupa 2-3 luni ca s-au dus naibii.

| darrio2007 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Corect!