Pe mine unul ma enerveaza la o fata numai comportamentul... vulgara, scuipa, si alte lucruri ce nu face o fata normala! Atat.
Daca te deranjeaza tot ceea ce ai scris tu acolo inseamna ca o vezi ca pe bucata de carne, o ocazie de a-ti da drumul instinctelor de vanator. Sa fim seriosi - ce mai este omul pan' la urma? Pe mine ma deranjeaza daca se poarta urat, daca injura[Doamne fer'], daca vine imbracata la intalnire cu o tinuta minuscula, daca se machiaza in public etc. Sunt barbat in toata firea si ceea ce ai scris tu nu ar trebui sa conteze decat pentru sine si atat. Nu mai apreciem nimic din ceea ce este autentic.
Bun sa inteleg ca tu ai problema asta si vrei sa vezi niste pareri, nu cred ca ti-a venit ti-e din senin sa intrebi chiar de asa ceva, oricum nu-i nimic.Ce sa daca ma iubeste si tine la mine de ce m-ar deranja? Ca doar nici eu nu sunt perfect.
Bună, Raluca.
Nu sunt băiat însă vreau să-ţi spun ceva. Cine te place, te place aşa cum eşti tu, cu defecte şi calităţi.
Pa-pa.
Aspectu' fizic nu prea conteaza pentru mine, cel mai important la o fata din punctul meu de vedere e sa fie "cuminte" (sa nu bea, sa fumeze sau sa consume droguri) sa nu fie prea vulgara ) decat cand e nevoie; in general caracterul si comportamentul sunt importante adica nu ma refer fata sa fie șnur si doar caracterul, eu zic sa aiba si ceva, minimumul de aspect specific feminin (picioare... sani... din astea) dar cel mai important e caracterul si aspectul mintal
Bai nici eu nu sunt baiat dar iti dai sema ca este deranjant! E adevarat ca cine te iubeste te iubeste asa cum esti dar! Si baietii! Voi intodeuna vreti fete perfecte dar pe voi nu va vedeti!
Sincer ma deranjeaza cand are par la subrat si in rest doar comportamentul!
Ingrijeste-te, foloseste produse care sa te ajute sa treci este aceste "defecte" daca le pot numi asa, oricum cine te va iubi, te va iubi asa cum esti. Dar ai grija sa fii placuta ochiului la prima vedere. Cu frumusetea nu te nasti intodeauna, o mai poti si improviza.
Bună.
Eu sunt fată, aşa că scuză-mă dacă-mi dau şi eu cu părerea însă, deşi toţi băieţii, sau aproximativ toţi susţin că nu contează aspectul fizic cât contează comportamentul, eu cred că nu e aşa.
Adică, întradevăr, nu e o mare chestie să ai 2-3 coşuri pe faţă sau să fii iritată, căci nu poţi fi perfectă, iar iritaţia e semn că te-ai epilat. ^^. Dar ca să nu ai probleme, cu coşuri poţi folosi de la farmacie gen Zineryt, iar pentru iritaţii pudră de talc. Rezolvi problemele foarte uşor.
O zi bună!
SecretLover10 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: